Till Attila feltöltette a ráncait: eltűntek a szeme alatti táskák

2018.03.13. 08:53

Tilla megelégelte, hogy mindig fáradtnak tűnik az arca, ezért elhatározta, hogy szépészeti beavatkozást végeztet: az eredmény nagyon látványos.

A sminkesek éveken keresztül minden praktikát bevetettek, hogy eltüntessék Tilla szeme alatti táskákat, de minden megoldás csak ideiglenes volt. Hiába próbálkoztak, a műsorvezető arca mindi fáradtnak tűnt, ezt elégelte meg Tilla.

Tilla feltöltette ráncait: így nézett ki előtteForrás: tv2

Untam már, hogy a táskáim miatt mindig fáradtnak tűnt az arcom, attól függetlenül, hogy éjszakáztam-e vagy sem. Mindenki azt hitte, mindig másnapos vagyok, vagy túl sok cigarettát szívtam. Valamikor, fiatalkoromban még simán igaz is lehetett volna, de valójában már évek óta nem iszom alkoholt" – árulta el Tilla a Story Magazinnak. A műsorvezető feleségével beszélte meg a dolgot, és eldöntötte, feltölteti a ráncait. Vagyok annyira hiú, hogy ilyen apró és könnyen megvalósítható arckezelést igényeljek. Nem érzem, hogy emiatt férfiatlanná válnék, sőt jót tesz a lelkemnek" – mondta Tilla, aki azt is elmondta, alsószemhéj-plasztikát is javasoltak neki, de egyelőre az még túl drasztikus beavatkozásnak tűnik a számára.

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

Till Attilaszemránc