Vasvári Viviennek teljesen eltűntek természetes vonásai: fotó

retusálás Vasvári Vivien várandós terhes Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxus Vivi legfrissebb fotóján kissé túlzásba vitték a retust és arcán alig fedezhetőek fel természetes vonásai.

Bármelyik pillanatban megszülethet Vasvári Vivien második gyermeke, és a Feleségek luxuskivitelben című reality sztárja még gyorsan kihasználja az utolsó napokat, hogy kerekedő pocakjáról művészi fotók készülhessenek. Legfrissebb fotója igen merész lett, mindössze egy horgolt ruha van rajta, amely jól kirajzolja formás idomait.

Arca viszont olyan akár a Barbie babáé, a túl sok sminktől és retustól alig látszanak a természetes vonásai.

Bódi Sylvi Rubint Rékától kapott bókothttp://www.life.hu/trend/20180313-bodi-sylvi-rubint-rekatol-kapott-bokot-instagram.htmlRubint Réka az Instagramon dicsérte meg Bódi Sylvi tökéletes lábait és fenekét. TrendOrigoTill Attila feltöltette a ráncait: eltűntek a szeme alatti táskákhttp://www.life.hu/trend/20180313-till-attila-feltoltette-a-rancait-eltuntek-a-szeme-alatti-taskak.htmlTilla megelégelte, hogy mindig fáradtnak tűnik az arca, ezért elhatározta, hogy szépészeti beavatkozást végeztet: az eredmény nagyon látványos. TrendOrigoVisszatér tinikorunk legcikibb trendje, a fogékszerhttp://www.life.hu/trend/20180309-visszater-a-90es-evek-trendje-a-fogekszer.htmlA fogékszer a 90-es évek elején jött be a köztudatba, a rap és a hiphop kultúra jellegzetességeként. Az évtized végén, illetve a 2000-es évek elején aztán egészen más stílusban, általában egy csillogó kis pötty formájában a tinidivat közkedvelt eleme lett. Jó néhány év után pedig újra feltűnt! TrendOrigoMádai Vivien bikinis képet osztott meg közösségi oldalánhttp://www.life.hu/trend/20180312-madai-vivien-bikinis-kepet-osztott-meg-kozossegi-oldalan.htmlMádai Vivien szexi bikinis képet osztott meg követőivel Instagram-oldalán. Az összhatáshoz vörös rúzs és kerek napszemüveg dukál. Trend--Bizarr fotó készült Mel B-rőlhttp://www.life.hu/trend/20180312-bizarr-foto-keszult-mel-brol.htmlMel B friss fotóján alaposan meglepődtek a rajongói, első ránézésre úgy tűnik, mintha az énekesnő épp szülne, de ha jobban megnézzük, kiderül, hogy csak kozmetikai kezeléseken esik át. Trend--Singh Vikin csak egy szál tanga van: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180312-singh-vikin-csak-egy-szal-tanga-van-foto.htmlEgy szál tangában pózol friss fotóján a korábban mindig visszafogott Singh Viki. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.