Liu Wen görbe hátú tini volt, most Kína legjobban fizetett modellje

fashion week modell divatbemutató modellkedés Vogue Liu Wen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Modellversenyre jelentkezett az egykor még több mint 2 méteres görbehátú tini, Liu Wen, aki mára már Kína legjobban fizetett modellje. Ő volt az első kínai nő, aki szerepelt az amerikai Vogue címlapján.

Szüliei is biztatták a kínai Liu Went, hogy jelentkezzen modellversenyre. Remélték, hogy jót tesz majd lányuk önbizalmának és testtartásának is - írja az Insider. Liu ugyanis több mint 2 méter magas, így alacsonyabb társaihoz le kellett hajolnia, egy idő után pedig úgy tűnt, görbe a háta. Remélte, a versenyben nyerhet majd egy számítógépet, és talán utazhat is. Ennél azonban sokkal többet kapott.

Nem kisebb sikereket tudhat maga mögött mint, hogy ő lett a legjobban fizetett kínai modell, ő volt az első kelet-ázsiai modell, akit foglalkoztatott a Victoria's Secret és ő volt az első kínai, aki az amerikai Vogue címlapán szerepelhetett.

Sixth #VSFashionShow in Shanghai Thank you to everyone who supported all of us!!!

Liu Wen (刘雯) (@liuwenlw) által megosztott bejegyzés,

Good morning from the Forest of @Chanelofficial

Liu Wen (刘雯) (@liuwenlw) által megosztott bejegyzés,

Jelenleg New York és Peking között ingázik, 2013-ban pedig felkerült a Forbes listájára, melyen a legjobban fizetett modelleket vették górcső alá. Instagram-oldalán rendszeresen oszt meg képeket követőivel utazásairól, munkájáról és privát életéről is.

If you are in the US, don’t forget to watch us on the #VSFashionShow runway in Shanghai at 10/9 Central on CBS!

Liu Wen (刘雯) (@liuwenlw) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.