Kustánczi Lia frizura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kustánczi Lia izraeli élményeiről beszélt a FEM3 Café című műsorában. A stúdióban mindenki meglepetésére rövid hajjal jelent meg.

Az Izraelben készült fotókon Lia még hosszú hajjal szerepelt, a stúdióban azonban rövid hajjal jelent meg. A műsorvezetők természetesen rá is kérdeztek, hogy minek köszönhető a változás.

"Szokott ilyen rövid lenni, ez minidg akkor következik be, amikor pár hétig szeretném kicsit pihentetni a hajam, és mondjuk az eredeti hajamat szeretném befestetni. És akkor azt mondom, hogy most így elvagyok egy pár hétig vele. Most jelenleg pont ez a periódus van. A munkámból adódóan sokszor cserélem a külsőmet, de szeretem! Így egyébként szerintem fel tudja egy nő dobni a mindennapjait, és nem ugyanazt látom a tükörben, mint minden nap" - mesélte a szexi DJ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.