Ashley Maxwell-Lam sikeresebb a munkájában, mióta tűsarkúban jár dolgozni

üzletember tűsarkú cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Maxwell-Lam 30 éves, és egy bankban dolgozik projektmenedzserként. Azt mondja, munkájához elengedhetetlen, hogy magabiztos legyen, ő pedig nagyon különleges módon talált rá erre az érzésre.

Ashley körülbelül két éve kezdett el magassarkú cipőben járni, egy kolléganője hatására. A nő azt mondta neki, hogy azért olyan magabiztos a megbeszéléseken, mert a cipője önbizalmat ad neki. Ezért a férfi is kipróbálta ezt, és bejött neki. Állítja, hogy mióta női lábbeliben jár dolgozni megnőtt az önbizalma. Tágyalópartnerei is érdeklődnek furcsa hóbortja iránt, ezáltal pedig az üzleti megbeszélések is lazábban kezdődnek.


Ashley eleinte csak a munkahelyén vette fel a magassarkú cipőjét, aztán a tárgyalásokon is azt viselte, most pedig már egész napokat is női lábbeliben tölt. A nyíltan meleg férfi kollégáitól pozitív visszajelzéseket kap, homoszexuális barátai viszont kikezdték a cipői miatt. Szerintük ő az egyik oka, amiért támadják a melegeket, ráadásul a kinézete sem férfias - írta meg a Velvet.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.