Péterfy Bori 49 évesen is szexi bikiniben

szexi Péterfy Bori bikini csinos énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péterfy Bori énekesnő egy bikinis fotóval hívta fel a figyelmet következő koncertjére. A 49 éves énekesnőtől kommentben kérdezték meg, ugyan miért nem öregszik?

"Miért nem öregszel?" - tette fel a kérdést kommentben valaki Péterfy Bori bikinis fotója alatt. A kérdés pedig jogos, az énekesnő 49 évesen is remek formában van, alakja tökéletes.

Cindy Crawford 52 évesen is csodálatosan néz ki http://www.life.hu/trend/20180319-cindy-crawford-52-evesen-is-csodalatosan-nez-ki.htmlA világhírű exmodell, Cindy Crawford szépségét világszerte irigylik. Túl az 50. születésnapján is gyönyörű, alakja pedig iriylésre méltó. Trend--Másfél hónappal szülés után a jacuzziból posztolt Kylie Jenner: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180319-masfel-honappal-szules-utan-a-jacuzzibol-posztolt-kylie-jenner-foto.htmlAlig másfél hónapja szülte meg kislányát Kylie Jenner, máris megmutatta, milyen gyorsan leolvadtak róla a pluszkilók. TrendOrigoVölgyesi Gabi bikinis fotót posztolt, családjával wellnessezetthttp://www.life.hu/trend/20180319-volgyesi-gabi-bikinis-fotot-posztolt-csaladjaval-wellnessezett.htmlVölgyesi Gabi és családja a hosszú hétvégét pihenéssel töltötte egy wellness-hotelben. Az énekesnő bikinis fotót is posztolt a medence mellől. TrendOrigoA spirál alakú manikűr lesz az új mániahttp://www.life.hu/trend/20180319-a-spiral-alaku-manikur-lesz-az-uj-mania.htmlHosszú, spirál alakú és gazdagon díszített a jellemzője annak a körömtrendnek, amelyről számos fotó lepte el a közösségi médiát. Úgy tűnik ez lesz az új manikűrmánia 2018-ban. Trend--Vasvári Vivien rózsaszín bikiniben mutatta meg testét 8 hónapos terhesen: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180319-vasari-vivien-rozsaszin-bikiniben-mutatta-meg-testet-8-honapos-terhesen.htmlVasvári Vivien 8 hónapos terhesen mutatta meg testét egy apró pink bikiniben. Trend--Árpa Attila szerint a metroszexuális kisfiúk nem tudják a nőket elbűvölnihttp://www.life.hu/trend/20180319-arpa-attila-szerint-a-metroszexualis-kisfiuk-nem-tudjak-a-noket-elbuvolni.htmlÁrpa Attila szerint nagyon fontos, hogy egy férfinak milyen a megjelenése, hiszen a stílusosság az, ami megkülönbözteti az igazi férfiakat, a kisfiúktól. Azt vallja, hogy a metroszexualitás nagyon rossz irány. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.