Megmutatta új haját Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta: fotó

Katona Renáta haj külső Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kíván sok mindent megváltoztatni külsején Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta, de egyetlen egy dolgon mindig szeretet volna javítani: ez most sikerült.

Katona Renáta összességében elégedett magával, de van egy dolog, amin mindig szeretett volna változtatni. Berki Krisztián barátnője Instagram-oldalán megmutatta, hogy mi az, és azt is, hogy sikerült végre változtatnia, és nagyon tetszik neki a végeredmény! Mazsi a hajával nem volt eddig megelégedve, ugyanis eddig nem volt valami dús hajkoronája.


„Nem kívánok változtatni a külsőmön, de sajnos a szüleimtől csak pár szál hajat örököltem, biztos a kis Húgomnak tartogatták, aki szerencsés és csodás hajkoronája van" – írta az Instagram-oldalára Reni, aki egy technikának köszönhetően dús hajat növesztett, és most újra nőnek érzi magát.

Katona Renáta (@mazsirenata) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.