arckezelés arcbőr fiatalság szépészeti beavatkozás Hargitai Bea kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hargitai Bea megmutatta, minek köszönheti gyönyörű bőrét: arckezelés közben jelentkezett be a közösségi oldalán.

A jövő hónapban 35. születésnapját ünneplő Hargitai Bea, aki nemrég még a Maldív-szigeteken meztelenkedett, most megmutatta követőinek, hogyan tartja magát fiatalon. Hidratáló arckezelés közben jelentkezett be a közösségi oldalán, arcbőrébe épp egy krémet masszíroztak be. Azt írta, hogy a porcelánbabáknak sincs olyan bőre, mint amilyen neki lesz ezután.

Top 10 szempillaspirál: ezekkel nem hibázhatsz!http://www.life.hu/trend/20180321-top-10-szempillaspiral-larion-oscar-ajanlasaval.htmlTe is bajban vagy, amikor a szempillaspirálok széles választékával szembesülsz? Larion Oscar sminkmester segít most eligazodni a mascarák világában. TrendOrigoMerész fotók készültek Lagzi Lajcsi lányáról, Galambos Bogirólhttp://www.life.hu/trend/20180323-meresz-fotok-keszultek-lagzi-lajcsi-lanyarol-galambos-bogirol.htmlSzokatlanul merész fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalán Galambos Bogi, Lagzi Lajcsi nagylánya. TrendOrigoA 48 éves Catherine Zeta-Jones bikiniben mutatta meg idomait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180323-a-48-eves-catherine-zeta-jones-bikiniben-mutatta-meg-idomait-foto.htmlCatherine Zeta-Jones még most is le tudja nyűgözni a férfiakat hihetetlen idomaival: elképesztően néz ki bikiniben. Trend--Bódi Sylvi meztelenül szeret a legjobban napozni: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180323-bodi-sylvi-meztelenul-szeret-a-legjobban-napozni-foto.htmlBódi Sylvi minden napra tartogat valami finomságot közösségi oldalán: ezúttal a nudista napozásról mesélt.Trend--Több dolog okozhat felnőttkori aknét, de könnyedén leküzdhetőhttp://www.life.hu/trend/20180322-tobb-dolog-okozhat-felnottkori-aknet-de-konnyeden-lekuzdheto.htmlNemcsak a kamaszok, de rengeteg felnőtt életét is megkeserítik a pattanások és az aknés bőr. A hormonháztartás felborulása, a stressz vagy az étrend is okozhatja ezeket a bőrproblémákat. De vannak egyszerű praktikák, melyeket bevethetünk, hogy szebbé tegyük bőrünket. TrendThinkstockLuana Torres a világ legszexibb pilótanője: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180322-luana-torres-a-vilag-legszexibb-pilotanoje-fotok.htmlA brazil Luana Torrest tartják a világ legszexisebb pilótanőjének. Nem csak a kollégái körében, hanem a közösségi oldalon is igen nagy népszerűségnek örvend. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.