Bódi Sylvi meztelenül szeret a legjobban napozni: fotó

napozás Bódi Sylvi meztelen nudista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi minden napra tartogat valami finomságot közösségi oldalán: ezúttal a nudista napozásról mesélt.

Az egykori playmate elárulta: ő bizony meztelenül szeret a legjobban napozni. Ha erre nincs lehetősége, akkor is inkább organikus anyagokkal takarja el magát. mint például egy hatalmas trópusi levéllel.

"A legjobb meztelenül napozni. De ha erre nincs lehetöség, akkor érdemes organikus fürdöruhát választani" - írta kommentben Sylvi.

Top 10 szempillaspirál: ezekkel nem hibázhatsz!http://www.life.hu/trend/20180321-top-10-szempillaspiral-larion-oscar-ajanlasaval.htmlTe is bajban vagy, amikor a szempillaspirálok széles választékával szembesülsz? Larion Oscar sminkmester segít most eligazodni a mascarák világában. TrendOrigoTöbb dolog okozhat felnőttkori aknét, de könnyedén leküzdhetőhttp://www.life.hu/trend/20180322-tobb-dolog-okozhat-felnottkori-aknet-de-konnyeden-lekuzdheto.htmlNemcsak a kamaszok, de rengeteg felnőtt életét is megkeserítik a pattanások és az aknés bőr. A hormonháztartás felborulása, a stressz vagy az étrend is okozhatja ezeket a bőrproblémákat. De vannak egyszerű praktikák, melyeket bevethetünk, hogy szebbé tegyük bőrünket. TrendThinkstockLuana Torres a világ legszexibb pilótanője: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180322-luana-torres-a-vilag-legszexibb-pilotanoje-fotok.htmlA brazil Luana Torrest tartják a világ legszexisebb pilótanőjének. Nem csak a kollégái körében, hanem a közösségi oldalon is igen nagy népszerűségnek örvend. TrendOrigoÍgy néz ki a 8 hónapos terhes Katalin hercegné: friss fotóhttp://www.life.hu/trend/20180321-igy-nez-ki-a-8-honapos-terhes-katalin-hercegne-friss-foto.htmlKatalin hercegné nyolc hónapos terhesen egy mesés zöldszínű kabátban jelent meg egy hivatalos eseményen. Trend--Teljesen eltűntek Britney Spears vonásai: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180321-teljesen-eltuntek-britney-spears-vonasai-fotok.htmlMég rajongói is alig ismertek rá Britney Spearsre az énekesnő friss fotóin. TrendAFPKulcsár Edina jegygyűrűje több mint 2 millió forintba is kerülhetetthttp://www.life.hu/trend/20180321-kulcsar-edina-jegygyuruje-tobb-mint-2-millio-forintba-is-kerulhetett.htmlKulcsár Edina a hónap elején osztott meg fotót arról, hogy párjával, Csutival eljegyezék egymást. A gyönyörű jegygyűrű sokakat ámulatba ejthetett, most azonban az is kiderült, nagyjából mennyibe kerülhetett a vőlegénynek a csodás eljegyzési ajándék. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.