Ördög Nóra sportmelltartóban mutatta meg alakját: fotó

alak fotó sportmelltartó Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra egyre többet mutat meg a rajongóknak nemcsak az életéből, hanem a testéből is, persze csak ízlésesen!

Ördög Nóra egyre több dologba enged a rajongóknak bepillantást. Vlogjaiknak hála minden utazásukat nyomon kísérhetjük, a közösségi oldalain pedig az életének egyéb eseményeit osztja meg a műsorvezető, és ebbe bizony beletartozik egy-két szexi, ugyanakkor még így is visszafogott és ízléses fotó is. Nemrég például sportmelltartóban mutatta meg alakját a műsorvezető. A kommentelők persze ezeknek a fotóknak is nagyon örülnek, hiszen rendkívül csinosnak trtják a műsorvezetőt.

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Túltolták a retusálást a Feleségek luxuskivitelben promófotóinhttp://www.life.hu/trend/20180323-tultoltak-a-retusalast-a-felesegek-luxuskivitelben-promofotoin.htmlElkészültek a Feleségek Luxuskivitelben új évadának promófotói, de talán túl jóra is sikerültek: mintha kicsit túlzásba vitték volna a retust. TrendOrigoHatalmas ajkakat villantott Kulcsár Edina: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180323-hatalmas-ajkakat-villantott-kulcsar-edina-foto.htmlHatalmas ajkakat villantott Kulcsár Edina: a közösségi oldalra feltöltött friss fotóján követői is elámultak. Trend--Top 10 szempillaspirál: ezekkel nem hibázhatsz!http://www.life.hu/trend/20180321-top-10-szempillaspiral-larion-oscar-ajanlasaval.htmlTe is bajban vagy, amikor a szempillaspirálok széles választékával szembesülsz? Larion Oscar sminkmester segít most eligazodni a mascarák világában. TrendOrigo44 évesen is bombaformában van Thalía: szinte egy percet sem öregedetthttp://www.life.hu/trend/20180323-44-evesen-is-bombaformaban-van-thalia-szinte-egy-percet-sem-oregedett.htmlMa is elképesztően jól néz ki Thalía, a népszerű mexikói sorozatsztár, aki az elmúlt 12 esztendőben szinte egy percet sem öregedett. Trend--Merész fotók készültek Lagzi Lajcsi lányáról, Galambos Bogirólhttp://www.life.hu/trend/20180323-meresz-fotok-keszultek-lagzi-lajcsi-lanyarol-galambos-bogirol.htmlSzokatlanul merész fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalán Galambos Bogi, Lagzi Lajcsi nagylánya. TrendOrigoBódi Sylvi meztelenül szeret a legjobban napozni: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180323-bodi-sylvi-meztelenul-szeret-a-legjobban-napozni-foto.htmlBódi Sylvi minden napra tartogat valami finomságot közösségi oldalán: ezúttal a nudista napozásról mesélt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.