Szűk ruhába préselte telt idomait az 50 éves Pamela Anderson: fotó

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
fashion week szexi 50 év Pamela Anderson vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson 50 évesen is képes levenni a férfiakat a lábukról, telt idomait most a vörös szőnyegen is megmutatta.

Pamela Anderson 50 évesen is remekül néz ki, valószínűleg jót tesz neki a szerelem, ugyanis hónapok óta boldog párkapcsolatban él 18 évvel fiatalabb kedvesével, a focista Adil Ramival. A Baywatch egykori sztárja most egy madridi vörös szőnyeges eseményen keltett feltűnést: telt idomait egy fekete, testhezálló ruhába préselte.

Pamela Anderson 50 évesen is a vörös szőnyeg sztárja Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Jack Abuin
Top 10 szempillaspirál: ezekkel nem hibázhatsz!http://www.life.hu/trend/20180321-top-10-szempillaspiral-larion-oscar-ajanlasaval.htmlTe is bajban vagy, amikor a szempillaspirálok széles választékával szembesülsz? Larion Oscar sminkmester segít most eligazodni a mascarák világában. TrendOrigoHatalmas ajkakat villantott Kulcsár Edina: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180323-hatalmas-ajkakat-villantott-kulcsar-edina-foto.htmlHatalmas ajkakat villantott Kulcsár Edina: a közösségi oldalra feltöltött friss fotóján követői is elámultak. Trend--44 évesen is bombaformában van Thalía: szinte egy percet sem öregedetthttp://www.life.hu/trend/20180323-44-evesen-is-bombaformaban-van-thalia-szinte-egy-percet-sem-oregedett.htmlMa is elképesztően jól néz ki Thalía, a népszerű mexikói sorozatsztár, aki az elmúlt 12 esztendőben szinte egy percet sem öregedett. Trend--Merész fotók készültek Lagzi Lajcsi lányáról, Galambos Bogirólhttp://www.life.hu/trend/20180323-meresz-fotok-keszultek-lagzi-lajcsi-lanyarol-galambos-bogirol.htmlSzokatlanul merész fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalán Galambos Bogi, Lagzi Lajcsi nagylánya. TrendOrigoA 48 éves Catherine Zeta-Jones bikiniben mutatta meg idomait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180323-a-48-eves-catherine-zeta-jones-bikiniben-mutatta-meg-idomait-foto.htmlCatherine Zeta-Jones még most is le tudja nyűgözni a férfiakat hihetetlen idomaival: elképesztően néz ki bikiniben. Trend--Bódi Sylvi meztelenül szeret a legjobban napozni: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180323-bodi-sylvi-meztelenul-szeret-a-legjobban-napozni-foto.htmlBódi Sylvi minden napra tartogat valami finomságot közösségi oldalán: ezúttal a nudista napozásról mesélt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.