Túltolták a retusálást a Feleségek luxuskivitelben promófotóin

Forrás: VIASAT3 -
retusálás fotó Feleségek luxuskivitelben Viasat 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészültek a Feleségek Luxuskivitelben új évadának promófotói, de talán túl jóra is sikerültek: mintha kicsit túlzásba vitték volna a retust.

Folytatódik a Viasat3 megosztó műsora, vagyis a Feleségek Luxuskivitelben. Április 9-től mindenki ismét nyomon követheti a már jól ismert, és az új szereplők fényűző mindennapjait. Csősz Boglárka, Köllő Babett, Smaltig Dalma, Vasvári Vivien, és Farkas Rita mellett Yvonne Dederick üzletasszony és barátnője, Polgár Tünde mutatja meg, milyen a magyar felső tízezer fényűző élete.

Feleségek luxuskivitelben 2. évadának promófotója Forrás: VIASAT3

A műsor promózása már rég elkezdődött, természetesen csodás képeket is készítettek a feleségekről, talán túl jókat is. Egyből szemet szúr, hogy mintha egy kicsit megszaladt volna a retus a luxusfeleségek fotóin. Nem kétséges, hogy jól néznek ki, de a képeken szinte bábuknak tűnnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.