Félmillió dollárt költött plasztikára Jennifer Pamplona, hogy Kim Kardashian hasonmássá váljon

Kim Kardashian plasztika Jennifer Pamplona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves brazil Jennifer Pamplona nem sajnálta a pénzt az álmaira. Fél millió dollárt költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, és a plasztikai beavatkozásoknak a tervei szerint még nincs vége. 

Jennifer Pamplona sikeres modell volt, akit még a Versace divatház is foglalkoztatott, ám ez sem volt neki elég. A brazil hölgy, nem modell, inkább celeb akart lenni, így kitalálta, hogy egy formás Barbie babává operáltatja magát. Ezt azután döntötte el, hogy egyik legjobb barátja, az élő Ken babaként is ismert Celso Santebanes rákban elhunyt még 2015-ben. Jennifer 24 óra leforgása alatt kilenc operáción esett át. A Barbie szerepet hamar megunta, és az újabb beavatkozásokkal azt célozza meg, hogy lehető legjobb Kim Kardashian hasonmás legyen a Földön. A cél érdekében 4 bordáját is eltávolította, és hatalmas fenékimplantátumot kapott, valamint a hátsójábazsírt injekcióztatott, kétszer operálták a melleit, az orrát is átszabatta, az ajkait feltöltette. Arcműtétje miatt Jennifer képtelen lett a mosolygásra.

My waist like I never saw drinking everyday my favo Tea @flattummytea 20% OFF SALE NOW

Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) által megosztott bejegyzés,

Szóváltásba keveredett Instagramján egy követőjével Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180325-szovaltasba-keveredett-instagramjan-egy-kovetojevel-toth-gabi-enekesno.htmlÚj stílusáról készült fotót mutatott az Instagramon a követőinek Tóth Gabi. Ők pedig, ahogyan az lenni szokott, egymásnak estek. Komoly vita alakult ki, hogy a "régi" vagy az "új" Gabi néz-e ki jobban. A beszélgetésbe az énekesnő is beleszólt. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka bejelentette, hogy Shane Tusup marad az edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180324-hosszu-katinka-bejelentette-hogy-shane-tusup-marad-az-edzo.htmlHosszú Katinka a molcsapat.hu-nak adott interjút. Elmondta, olimpiai bajnok úszónő, továbbra is Shane Tusup irányításával folytatja az edzéseket a jövőben. Az olimpiai bajnok úszónő magánéleti válságáról is beszélt.TV + Sztárok--Ruházati eladó volt Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20180324-ruhazati-elado-volt-caramel-felesege-szilagyi-szilvi.htmlSaját vállakozását - babacipőket gyárt - vezeti ma már Caramel felesége, Szilágyi Szilvi, aki azt is elárulta, miveé foglalkozott korábban. TV + SztárokOrigoErdélyi Tímea A mi kis falunk szereplője letthttp://www.life.hu/sztarok/20180324-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-szereploje-lett-rtl-klub.htmlA Barátok közt egykori színésznője újabb sorozatban bukkan fel: A mi kis falunk szereplője lett.TV + Sztárok--Kitálal apjáról ifjabb Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180318-kitalal-apjarol-ifjabb-klapka-gyorgy-apja-mindenre-kepes-volt-a-penzert.htmlIfjabb Klapka György a Star magazinnak mesélt arról, hogy sosem ismerhette meg édesanyját, aki belehalt a szülésbe, édesapja pedig sosem volt jelen az életében. TV + Sztárok--Tóth Vera kiakadt a Drew és Jenna Kucher fotója melletti hozzászólásoktólhttp://www.life.hu/sztarok/20180324-toth-vera-kiakadt-a-drew-es-jenna-kucher-fotoja-melletti-hozzaszolasokto.htmlTóth Vera nem érti, miért olyan hihetetlen, ha egy kigyúrt férfi plus size nőbe szeret bele. Állítja, a fogyása előtt is izmos fiúi voltak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.