Ch­ris­tina Agu­i­lera címlapfotó smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Paper magazine számára készültek a különleges, natúr fotók. Christinának kifejezetten jól áll a smink nélküliség, jónéhány évet le is tagadhatna. 

A magazinba mélyinterjú is készült, az énekesnő a festetlen fotóiról is beszél benne.

"nem tudok túl sokáig egy helyben maradni, egyféleképp élni. [...] Mindig új utakat kutatok, belezuhanok a művészetbe és hagyom, hogy formáljon engem is..." - nyilatkozta.

#XtinaPAPER

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés,

Heti trendjelentés: Rosie Huntington-Whiteley stílusa mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20180329-heti-trendjelentes-szerepel-benne-rosie-huntington-whiteley-alessandra-ambrosio.htmlA hét sztárja egyértelműen a modell, Rosie Huntington-Whiteley volt, aki az elmúlt napokat New Yorkban töltötte. Elképesztően stílusos outfiteket villantott: egyszerűen imádtuk! TrendOrigoBella Hadid mellei kicsusszantak a pólója alól: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180331-bella-hadid-mellei-kicsusszantak-a-poloja-alol-foto.htmlBella Hadid a világ egyik legfelkapottabb fiatal szupermodellje. Nem is csoda, hogy a világmárkák is vele akarnak dolgozni. Dögös testét szívesen mutogatja, ahogyan most is tette... Trend--Larion Zoé szexi unikornisként pózol: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180329-larion-zoe-szexi-unikorniskent-pozol-foto.htmlSzexi unikornissá vált Larion Zoé: a modell minden ruhájától megszabadult. Trend--Demi Lovato megmutatta formás kebleithttp://www.life.hu/trend/20180329-demi-lovato-megmutatta-formas-kebleit.htmlDemi Lovato igencsak szexi fotót posztolt közösségi oldalára, ugyanis addig húzta fel a felsőjét, hogy kivillantak alóla szexi mellei. Trend--Horváth Éva teste megváltozott a szülés után, nagyobb lett a lábahttp://www.life.hu/trend/20180328-horvath-eva-teste-megvaltozott-a-szules-utan-nagyobb-lett-a-laba.htmlHorváth Éva közösségi oldalán osztotta meg követőivel a testét érintő változást, ugyanis megnőtt a lába. Új cipőkre lesz szüksége. TrendOrigoKöllő Babett testét alig takarja valami: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180328-kollo-babett-testet-alig-takarja-valami-foto.htmlKöllő Babett egy gyönyörű fekete csipke köntösben várja, hogy elkezdődjön a Feleségek luxuskivitelben című reality második évada.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.