Thalia borostával és férfi frizurával pózol az Instagramon

színésznő Rosalinda Thalia szappanopera Marimar Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon is rendkívül népszerűek voltak a mexikói származású, Amerikában élő színész-énekesnő Thalia szappanoperái. Tömegeket bilincselt a képernyő elé a Rosalinda vagy a Marimar. Most azonban szinte felismerhetetlen azon a videón, melyet közösségi oldalára töltött fe. 

Borostát és férfiakhoz illő frizurát varázsolt magára Thaila egy alkalmazás segítségével, az így készült videót pedig közösségi oldalára is feltöltötte. Az Insta-storyban látható képsorok első pillantásra zavarbaejtők, hiszen szinte már igazinak tűnik. Természetesen, ha jobban megnézzük már látni, hogy nem örökre torzította el külsejét a gyönyörű színész-énekesnő, akinek sorozatai Magyarországon is népszerűek voltak.

Thalia gyakran oszt meg fotókat, videókat rajongóival, amelyeken látni, alig változott az elmúlt évtizedekben. Ugyanolyan vidám és szép mint, amikor szegény sorsú lányként megismerhették a nézők a Rosalinda című sorozatban. Ezzel a poszttal azonban biztosan meglepte a rajongóit.

Fel sem lehet ismerni a szappanoperasztárt, Thaliát Forrás: Instagram/Thalia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.