Így festett Tóth Gabi és Krausz Gábor együtt a csütörtök esti díjátadón

Forrás: Instagram/Playboy Hungary -
Tóth Gabi Krausz Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új kedvesével, Krausz Gábor séffel jelent meg csütörtök este Tóth Gabi a Playboy magazin díjátadóján. Az énekesnő merészen dekoltált ruhája csak úgy vonzotta a tekinteteket. 

A fotót Krausz tette közzé, követői pedig odavannak a párosért. "Két nagyon szeretetreméltó ember. Mindketten a maguk szakmájában kiemelkedő teljesítményt nyújtottak,ezért olyan szerethetőek" - írta például egyikük.

A szerelmesek egymáshoz öltöztek, Gabi mélyen dekoltált ruhája pedig nagyon kacér volt.

Smink nélkül fotózták Christina Aguileráthttp://www.life.hu/trend/20180401-smink-nelkul-fotoztak-christina-aguilerat-magazinba-paper.htmlA Paper magazine számára készültek a különleges, natúr fotók. Christinának kifejezetten jól áll a smink nélküliség, jónéhány évet le is tagadhatna. Trend--Nehezen fogadta el testét Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20180330-nehezen-fogadta-el-testet-zimany-linda-modell.htmlGondolnád, hogy még Zimány Linda sincs megelégedve a testével? Állítja, ez így van, de megpróbálja a legtöbbet kihozni adottságaiból.TrendOrigoFélmillió dollárt költött plasztikára Jennifer Pamplona, hogy Kim Kardashian hasonmássá váljonhttp://www.life.hu/trend/20180325-felmillio-dollart-koltott-plasztikara-jennifer-pamplona-hogy-kim-kardashian-hasonmassa-valjon.htmlA 25 éves brazil Jennifer Pamplona nem sajnálta a pénzt az álmaira. Fél millió dollárt költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, és a plasztikai beavatkozásoknak a tervei szerint még nincs vége. TrendOrigoMár a menyasszonyi ruhákat nézegeti Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20180324-mar-a-menyasszonyi-ruhakat-nezegeti-liptai-claudia-nyaron-hozzamegy-pataki-adamhoz.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám nyáron mondják ki egymásnak a boldodító igent. A műsorvezető már a menyasszonyi ruhákat nézegeti. Vajon milyet választ?TrendOrigoÍgy készül Gáspár Bea frizurája A konyhafőnökre http://www.life.hu/trend/20180325-igy-keszul-gaspar-bea-frizuraja-a-konyhafonok.htmlNagyon kedves képet osztott meg Gáspár Bea. Így készül a frizurája A konyhafőnökre.TrendOrigoTangás fenekével őrjíti meg a férfiakat Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20180318-tangas-fenekevel-orjiti-meg-a-ferfiakat-bodi-sylvi-modell.htmlKözvetlen, vicces és bevállalós. Bódi Sylvi gyakran oszt meg szexi képeket rajongóival, egy egy-egy fotó apropóján szívesen válaszol is nekik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.