fashion week luxus kiegészítő Zimány Linda táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 3 millió forint értékű táskával járja a világot Zimány Linda. A méregdrága darabot az internet népe szúrta ki a modell egyik friss fotóján.

Zimány Linda rajongói azonnal kiszúrtak kedvencük egyik friss fotóján egy méregdrága táskát. Az egyik kommentelő úgy vélte, egy Michael Kors darabot lát, majd valaki felvilágosította, nem, ennél egy sokkal borsosabb árú kiegészítőről van szó.

Lunch time

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

A Bors kiderítette, hogy egy igazi Birkin táska ára nagyjából 2,3 és 3,3 millió forint között mozog.

A legenda szerint Jane Birkin színésznőről nevezték el a táskát, akinek egy repülőútja alatt készítették el a táska vázlatát, de sokat dobott a népszerűségén a Szex és New York című sorozat, amelyben Samantha karaktere próbált magának szerezni egyet az amerikai színésznő, Lucy Liu nevében. Egyénileg, kézzel készítik az összes darabot, összesen 48 munkaóra alatt. Ebből adódóan a legnagyobb világsztárok is hónapokig vagy akár évekig várnak rá, de a városi legendák szerint Victoria Beckhamnek száz darab ilyen táskája van. Manapság már nem várólistára helyezik a potenciális vásárlót, hanem úgynevezett kívánságlistára, de így is hónapokig tart, mire valaki magához ölelheti a Birkinét" – nyilatkozta Szkiba Zsuzsanna divat-és marketing szakértő a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.