Palvin Barbara extrém hajszínt választott, rózsaszínre festette tincseit

Palvin Barbara extrém hajfestés hajszín rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy reklámkampány kedvért festette rózsaszínre sötétszőke tincseit Palvin Barbara. A világhírű magyar modellnek ez is jól áll.

Rentegeteg rajongója van Palvin Barbara modellnek, aki rendszeresen enged bepillantást épp aktuális munkáiba közösségi oldalán keresztül. Most épp azzal leptem meg Instagram-oldalának 7,7 millió követőit, hogy megmutatta, egy reklámkampány kedvéért halvány rózsaszínre festette barna fürtjeit.

Valljuk be, ez is jóláll a világhírű modellnek.

Fèria

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Urban Geisha, azaz a cseresznyevirág ihlette sminkhttp://www.life.hu/trend/20180405-cseresznyevirag-ihlette-smink.htmlA városi gésa ártatlanul érzéki és sejtelmesen titokzatos. Ha üde, ragyogóan természetes, kislányos bájra vágysz, mindenképp próbáld ki ezt a fantasztikus, cseresznyevirágzás inspirálta sminket. TrendOrigoÁgyból posztolt Debreczeni Zita: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180408-agybol-posztolt-debreczeni-zita-foto.htmlDebreczeni Zita ágyból szelfizett: szexi fotó kerekedett belőle.TrendHorváth Éva hatalmas mellekkel, fürdőruhában mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180408-horvath-eva-hatalmas-mellekkel-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-foto.htmlEgy fotózáson bújt fürdőruhába Horváth Éva, akinek akkora mellei vannak, mint két méretes görögdinnye. TrendTücsi így készül a bikiniszezonra: fürdőruhát próbálthttp://www.life.hu/trend/20180408-tucsi-igy-keszul-a-bikiniszezonra-furdoruhat-probalt.htmlTücsi igazi napimádó. Ahogy kisütött a nap, ő máris bikinibe bújt.TrendOrigo8 hónapos terhesen fehérneműben szexizik az Instagramon Bonnie Strange: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180408-8-honapos-terhesen-fehernemuben-szexizik-az-instagramon-bonnie-strange-fotok.htmlHatalmas rajongótáborra tett szert a közösségi oldalon Bonnie Strange, aki 8 hónapos terhesen is posztolt magáról fehérneműs fotókat. TrendOrigo3 milliót ér Zimány Linda új táskájahttp://www.life.hu/trend/20180408-3-millio-forintot-er-zimany-linda-uj-taskaja.htmlKözel 3 millió forint értékű táskával járja a világot Zimány Linda. A méregdrága darabot az internet népe szúrta ki a modell egyik friss fotóján. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.