Uma Thurman smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a hírességek sem törekednek a tökéletes megjelenésre, de ez sokszor jól is áll nekik. Pont úgy mint Uma Thurmannek, aki a Barneys üzletéből sétált ki. 

Talpig szürkében sétálgatott New York utcáin a gyönyörű Uma Thurman, aki nemcsak stílusos volt, hanem sminket sem viselt, amikor kilépett a Barneys üzletéből.

A luxuscikkeket forgalmazó üzletházból nem tudni, hogy hazafelé vagy egy másk áruházba tartott, de azt igen, hogy még smink nélkül is sugárzóan magabiztos és szép volt a világhírű színésznő.

Uma Thurman smink nélkül is vonzza a tekinteteket Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Curtis Means

Ezeket a sminkszíneked próbáld ki idén tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20180411-ezeket-a-sminkszineked-probald-ki-iden-tavasszal.htmlA tavasz a pompázatos színkavalkád időszaka. Ha imádod a színeket, akkor tudod, hogy felélénkítenek és vibráló megjelenést kölcsönöznek: szeresd őket, és használd bátran. Mutatjuk az idei trendeket! TrendOrigoKedvenc táskatrendünk a tavaszi-nyári szezonra: kosarak, rattan- és bambusztáskákhttp://www.life.hu/trend/20180406-kedvenc-taskatrendunk-a-tavaszi-nyari-szezonra-kosarak-es-bambusztaskak.htmlHabár a Birkin-táska ma egészen mást jelent (a Hermés divatház híres bőrtáskáját), Jane Birkin kedvenc kiegészítője valójában a kosár volt. Mindenféle stílusú ruhához ezt viselte a 70-es, 80-as években. Jó pár évvel később pedig mi is hódolhatunk ennek a kiegészítőnek, hiszen már az elmúlt szezonban is, idén pedig még inkább divatba jött, és reméljük ezúttal igazán felértékelődik és örök darabbá válik a nők gardróbjában a múló trendekkel szemben. TrendOrigoPalvin Barbara extrém hajszínt választott, rózsaszínre festette tincseithttp://www.life.hu/trend/20180409-palvin-barbara-extrem-hajszint-valasztott-rozsaszinre-festette-tincseit.htmlEgy reklámkampány kedvért festette rózsaszínre sötétszőke tincseit Palvin Barbara. A világhírű magyar modellnek ez is jól áll. Trend--Urban Geisha, azaz a cseresznyevirág ihlette sminkhttp://www.life.hu/trend/20180405-cseresznyevirag-ihlette-smink.htmlA városi gésa ártatlanul érzéki és sejtelmesen titokzatos. Ha üde, ragyogóan természetes, kislányos bájra vágysz, mindenképp próbáld ki ezt a fantasztikus, cseresznyevirágzás inspirálta sminket. TrendOrigoÁgyból posztolt Debreczeni Zita: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180408-agybol-posztolt-debreczeni-zita-foto.htmlDebreczeni Zita ágyból szelfizett: szexi fotó kerekedett belőle.TrendHorváth Éva hatalmas mellekkel, fürdőruhában mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180408-horvath-eva-hatalmas-mellekkel-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-foto.htmlEgy fotózáson bújt fürdőruhába Horváth Éva, akinek akkora mellei vannak, mint két méretes görögdinnye. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.