Heti trendjelentés: Mena Suvari nagyon megöregedett

2018.04.15. 08:00

A hát legfontosabb vörös szőnyeges eseménye a Daily Front Row Awards volt, emellett pedig több filmpremiert is tartottak a héten. Következzenek a hét legemlékezetesebb outfitjei!

  • Kedvencünk

Múlt héten Rihanna mutatta meg alakját bőrruhában, ezúttal pedig az Olsen ikrek húga viselt hasonló darabot. Sőt, ami a szabást illeti, ez a ruha stílusosabb volt, és ez az olajzöld árnyalat is szuper. 

Elizabeth OlsenForrás: Getty Images
  • Mena Suvari

 A Los Angeles Fashion Awards utódja lett a Daily Front Row Awards. A díjátadón természetesen sok divattervező jelent meg, de hírességekből sem volt hiány. Ott volt például Mena Suvari, az Amerikai szépség és az Amerikai pite egykori sztárja. A közel 20 éves filmek szereplőjéről, aki idén töltötte be 39. életévét, nem tudjuk eldönteni, hogy alapvetően is elvesztette bájos kisugárzását, vagy csak az outfitje lett rosszul megválasztva, és emiatt borult az összhatás. 

Mena SuvariForrás: Getty Images
  • Párosan szép

A hét legszebb sztárpárja Chrissy Teigen és John Legend. A modell és az énekes második gyermekét várja, Chrissy pedig annyira sugárzik, ráadásul annyira gyönyörű kismamaként is, hogy csak csodáljuk. 

Chrissy Teigen és John LegendForrás: Getty Images
  • Pasimustra

A Daily Front Row Awardson tűnt ki a tömegből Jeremy Scott, aki zakójával és hosszú bőrkesztyűjével lepte meg a közönséget. A fiatal zenész, Austin Kolbe pedig színes diszkós szerelésével keltett feltűnést. 

Jeremy Scott és Austin KolbeForrás: Getty Images
  • A hét legrosszabbja 

Kerry Washington a Lehman College 50 éves fennállásának ünnepségére kapott meghívást, ahova abszolút nem az alkalomnak megfelelően öltözött fel. Egy egyszerűbb estélyit választott, de borzalmas színekben, és a haja sem nézett ki jól.  

Kerry WashingtonForrás: Getty Images
Mena SuvariElizabeth OlsenKerry Washingtonvörös szőnyeg