Horváth Éva volt szépségkirálynő smink nélkül mutatta meg arcát

fashion week Horváth Éva smink szépség kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smink nélkül is magabiztos és gyönyörű Horváth Éva volt szépségkirálynő. Mióta gyermeke megszületett, kevesebb ideje jut magára, így most szánt egy kis időt a szépülésre. 

Horváth Éva volt szépségkirálynő bioszálas arckontúrozáson vett részt, a kezelés után pedig smink nélküli fotót posztolt kipirult arcáról. A kismama így is magabiztos és gyönyörű a képen.

A közösségi oldalára feltöltött bejegyzéshez azt is odaírta, hogy már nagyon várta a kezelést, hiszen kismamaként nincs túl sok lehetőségre az ilyesmire. A kép pedig rögtön utána készült róla, de az Insta-storyjában az is látható, hogyan szépítették meg Horváth Évát. Leszögezte: egyáltalán nem fájt neki a kezelés.

Horváth Éva szépészeti kezelésen vett részt Forrás: Instagram/Horváth Éva

A finisbe értünk: ezek voltak Katalin hercegné legszebb kismamaruháihttp://www.life.hu/trend/20180413-ezek-voltak-katalin-hercegne-legszebb-kismamaruhai-a-harmadik-varandossaga-alatt.htmlNagy a készülődés a királyi család háza táján: Katalin hamarosan életet ad harmadik gyermekének. A királyné április 23-ra van kiírva, ami pontosan egy hét múlva lesz. A közeledő időpont miatt már felhúzták a kordonokat a kórház körül, ahol néhány rajongó le is táborozott. A babavárás utolsó pillanatainak izgalmai közepette, megmutatjuk Katalin harmadik terhességének legszebb kismamaruháit! TrendOrigoSokat számít, milyen bugyit hordasz: ezt befolyásolja az alsónemű színehttp://www.life.hu/trend/20180415-sokat-szamit-milyen-bugyit-hordasz-ezt-befolyasolja-az-alsonemu-szine.htmlEgy ausztrál színtanácsadó azt állítja, hogy nagyon fontos az alsóneműnk színe.Trend--Heti trendjelentés: Mena Suvari nagyon megöregedetthttp://www.life.hu/trend/20180413-heti-trendjelentes-szerepel-benne-mena-suvari-elizabeth-olsen-kerry-washington.htmlA hát legfontosabb vörös szőnyeges eseménye a Daily Front Row Awards volt, emellett pedig több filmpremiert is tartottak a héten. Következzenek a hét legemlékezetesebb outfitjei! TrendOrigoIlyen plasztikai beavatkozásokat tervez még a magyar Ken baba: videóhttp://www.life.hu/trend/20180414-ilyen-plasztikai-beavatkozasokat-tervez-meg-a-magyar-ken-baba.htmlGreg, a magyar Ken baba legutóbb novemberben nyilatkozott a Life.hu-nak, azóta viszont a feje tetejére állt a világa. Felismerik az utcán, szelfiket és sminkelési tanácsokat kérnek tőle, valamint ismert emberek is keresik társaságát. De a bulvárnak a negatív hozadékával is szembesült Greg, akinek anyukáját verbálisan megtámadták a nyílt utcán. Az esetről, valamint a leendő plasztikai terveiről mesélt most. Trend--Tiltólistás darabok első randirahttp://www.life.hu/trend/20180412-tiltolistas-darabok-elso-randira.htmlAz első randi az első igazi benyomásokról szól. Lehet, hogy már láttátok egymást képeken, és átcseteltetek éjszakákat, az első találkozás mégis többet jelent. Nem csoda, hogy mindenki szeretné ilyenkor a legjobb oldalát mutatni. Ehhez a legfontosabb tanácsunk: legyél könnyed, és érezd jól magad! Mindebben persze szerepet játszik az is, hogy mit viselsz, hiszen ez is sok mindent elárul rólad, és te magad is magabiztosabb és fesztelenebb lehetsz egy jól megválasztott outfitben! Ennek érdekében ezeket a darabokat mindenképpen kerüld el! TrendOrigoFarmer farmerral: így viseld!http://www.life.hu/trend/20180412-farmer-farmerral-igy-viseld.htmlÖrökre a retinánkba égett az a kép, ahogy Britney Spears és Justin Timberlake 2001-ben az MTV VMA-n tetőtől talpig farmerban jelentek meg. Az évtized egyik legcikibb fotója marad, és persze a legkínosabb outfit, ami a farmertrendeket is jócskán megcsúfolta. De hagyjuk is 2001-et, hiszen mindez 17 esztendeje történt már, az elmúlt években a farmert farmerral trendje újra felértékelődött: azaz dögös és imádnivaló. Mutatjuk is, hogyan viseld. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.