Megválasztották a legszebb menyasszonyt: fotó

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
fotó menyasszony szépség verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megválasztották az év legszebb menyasszonyát, a megtisztelő címet ezúttal Moravszki Enikő kapta.

Közel 400-an jelentkeztek az év legszebb menyasszonya versenyre, de a vonyarcvashegyi döntőbe már csak 5-en jutottak. Közülük Tomán Szabina, Takács Nóri, Halász Éva és Zsidró Tamás választotta ki a győztest. Nem volt könnyű dolguk, hiszen a versenyzők egytől egyik gyönyörűek voltak, ráadásul a menyasszonyi ruha mindenkinek különleges kisugárzást ad.

Minden nőben, amikor megkérik a kezét, ott van egy olyan boldogságfaktor, amitől már széppé válik. Szerintem az esküvő napján egyszerűn nincs olyan, hogy csúnya menyasszony" – mondta az RTL Klub kameráinak Halász Éva.

A legszebb menyasszony címet idén Moravszki Enikő kapta, aki örömkönnyeket hullatott a kihirdetéskor. Párjával néhány hónap múlva állnak anyakönyvvezető elé.

2018 legszebb menyasszonya: Moravszki Enikő Fotó: Hirling Bálint - Origo
Kevin és Karesz váratlan helyzetekbe keverednek, segítenek a kutyatartóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kevin-es-karesz-varatlan-helyzetekbe-keverednek-segitenek-a-kutyatartoknak.htmlCsak semmi pánik, nem a Reszkessetek betörök kis bajkeverője próbálja lehűteni az épphogy csak ébredező tavaszt, a közösségi médiában egyre népszerűbb Kevin kutya jelentkezik saját műsorral az RTL Klubon. A Reggeliből örökbefogadott árva kutyus mára igazi kanapéblöki lett, aki május 5-től szombaton délelőttönként gazdájával, Molnár Karesszel várja a nézőket a Pacsi! című kutyás reality-magazinban. Az egyre népszerűbb városi kutyás életforma számos kérdést vet fel még a legnagyobb állatbarátok körében is, a Pacsi!-ban ezekre próbálják együtt megtalálni a válaszokat, emellett pedig minél több menhelyi kutyusnak segítenek otthonra lelni. TV + Sztárok--Volt barátja károsította meg Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20180418-volt-baratja-karositotta-meg-fresh-andit-kolcson.htmlElképesztő történetről számolt be Fresh Andi a FEM3 műsorában, elárulta, egyszer egy korábbi barátja 300 ezer forinttal károsította meg. TV + Sztárok--Marc Spelmann könnyfakasztó bűvészmutatvánnyal varázsolta el a Britain's Got Talelnt zsűrijét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-marc-spelmann-elvarazsolta-buveszmutatvanyaval-a-britains-got-talent-zsurijet.htmlElképesztően megható, ugyanakkor hihetetlenül varázslatos bűvészmutatvánnyal került azonnal a Britain's Got Talent versenyébe Marc Spelmann. Senki nem tudja, hogy csinálta, csak ámulni lehet rajta. TV + SztárokOrigoPumped Gabo nagyon kiakadt azon, hogy utolsó helyen végzett A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-pumped-gabo-nagyon-kiakadt-azon-hogy-utolso-helyen-vegzett-a-nagy-duettben.htmlIgencsak kiakadt Pumped Gabo A Nagy Duett legelső része után, mivel partnerével, Marcellinával szerinte érdemtelenül az utolsó helyen végzett. TV + Sztárok--Csirkelábakkal sokkol Pásztor Anna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-csirkelabakkal-sokkol-pasztor-anna-foto.htmlPásztor Anna friss fotóján nem csak a frizuráját változtatta meg drasztikusan, hanem egy különleges, sokak szerint undorító nyakláncot is felvett. TV + Sztárok--Keleti Györgyi pert nyert: jogtalanul tartották fogvahttp://www.life.hu/sztarok/20180418-keleti-gyorgyi-pert-nyert-jogtalanul-tartottak-fogva.htmlKeleti Györgyit évekkel ezelőtt kitartottsággal vádolták, amiért több hónapot töltött előzetes letartóztatásban. Végül bizonyíték hiányában lezárták az ügyét, ő pedig jogtalan fogva tartás miatt perelt és nyert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.