Heti trendjelentés: Winnie Harlow a hét legstílusosabb sztárja

Lindsey Vonn Winnie Harlow vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges estélyi ruhák, barokkos stílusjegyek, és Winnie Harlow, aki egyértelműen a hét legjobban öltözött sztárja: mutatjuk az elmúlt napok emlékezetes vörös szőnyeges megjelenéseit.
  • A klasszikus estélyi

Busy Phillipst, a Dawson és a haverokból megismert színésznőt az I Feel Pretty című film premierjén láthattuk ezen a héten egy klasszikus estélyi ruhában. A fekete, kristályokkal kirakott, gyönyörű ruhaköltemény azonban ennél rosszabbul nem is állhatott volna rajta. Hiába volt csodálatos a ruha, a színésznőt teljesen elnyomta.

Busy Phillips Forrás: Getty Images
  • A rendhagyó estélyi

Habár a sárga estélyi ruha A szépség és a szörnyeteg filmes feldolgozása óta menő darabnak számít, Lindsay Vonn hosszú ujjakkal kombinált tüll ruhája mégis kissé szokatlan volt. Az olimpiai bajnok síelő azonban olyan könnyedséggel viselte, annyira élt benne, hogy végső soron tökéletes választásnak bizonyult. Lindsay egyébként igazán egyéniségére szabta megjelenését, ugyanis fehér sportcipőt viselt a ruhához, és még ez is nagyon működött.

Lindsay Vonn Forrás: Getty Images

A Szépség és a Szörnyeteg – és az a bizonyos sárga estélyi

A napokban újabb képeket tettek közzé A Szépség és a Szörnyeteg film készítői, amin az ikonikus táncos jelenet szerepel. Ahogy az eredeti mesében, a filmben is egy káprázatos sárga estélyit visel Belle, azaz Emma Watson. De mitől ennyire lenyűgöző ez a sárga ruha, és milyen sztárok viseltek hasonló estélyit? Olvasd el a Life.hu cikkét!

  • Barokkos vonások

Izgalmas volt a fiatal énekesnő, Sofia Carson ruhája, ami a modern műbőr és a barokkos fodrok játékára épült. Szintén barokkos jegyeket láthattunk Olya Zueva színésznőn a moszkvai nemzetközi filmfesztiválon.

Sofia Carson (balra) és Olya Zueva (jobbra) Forrás: Getty Images
  • A hét stílusikonja

A hét stílusikonja Winnie Harlow, a vitiligós modell, akit több izgalmas outfitben is láthattunk. A We Day vörös szőnyegén egy kockás, zakó szabású ruhát viselt, majd később sokkal sportosabb, lazább szerelésben lépett színpadra. A szabadidőnadrágot magassarkúval viselte, és mindezt megkoronázta egy crop top szabású, flitterekkel megfűszerezett bomber dzsekivel.

Winnie Harlow Forrás: Getty Images

Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón – Ők a divatvilág hősei

Szerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől pedig igencsak távol álló, de a maguk nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.