Meghan Markle-nek két menyasszonyi ruhája is lesz

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
esküvő menyasszonyi ruha Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy hónap sincs hátra Meghan Markle és Harry herceg esküvőjéig és immár azt is tudni lehet, hogy az ifjú menyasszonynak két ruhája is lesz a nagy napon.

A Vanity Fair azt írja, Meghan Markle izgatottan várja a ceremóniát, nem csak azért, mert hozzámehet álmai pasijához, hanem azért is, mert két csodaszép ruhát is viselhet a nagy napon.

Két ruhája is lesz, az egyiket a hivatalos ceremónián viseli, a másikat pedig este. A terv az, hogy a boldogító igen kimondása után átöltözik, így este egy másik elbűvölő és kényelmesebb ruhában táncolhat Harry-vel. Meghan alig várja, hogy lenyűgözze a násznépet, de különösen vőlegényét szeretné levenni a lábról. Az esküvői ruha egyéként hagyományos és nagyon elegáns lesz. Csipke biztosan lesz rajta, és egyelőre szigorúan titkos a tervezők kiléte." – nyilatkozta a lapnak egy névtelen forrás.

Meghan Markle el akarja kápráztatni a násznépet Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.