Így varázsolják még szebbé A Nagy Duett élő adásaira Liptai Claudiát

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
fashion week A Nagy Duett Liptai Claudia stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia vitathatatlanul az egyik legszebb magyar műsorvezető. Ő a bizonyíték arra, hogy 50 kiló felett is lehet ragyogóan kinézni. 

A Borsnak Lánczos Benkő Tímea stylist elárulta azokat a praktikákat, amelyekkel Claut még szebbé varázsolják, amikor hétről hétre a kamerák elé áll. A szakember sorra veszi, hogy mi áll jól Claudiának és persze a hozzá hasonló teltebb hölgyeknek.

Fotó: Csudai Sándor - Origo
Ilyen plasztikai beavatkozásokat tervez még a magyar Ken baba: videóhttp://www.life.hu/trend/20180414-ilyen-plasztikai-beavatkozasokat-tervez-meg-a-magyar-ken-baba.htmlGreg, a magyar Ken baba legutóbb novemberben nyilatkozott a Life.hu-nak, azóta viszont a feje tetejére állt a világa. Felismerik az utcán, szelfiket és sminkelési tanácsokat kérnek tőle, valamint ismert emberek is keresik társaságát. De a bulvárnak a negatív hozadékával is szembesült Greg, akinek anyukáját verbálisan megtámadták a nyílt utcán. Az esetről, valamint a leendő plasztikai terveiről mesélt most. Trend--Így festett Tóth Gabi és Krausz Gábor együtt a csütörtök esti díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20180407-igy-festett-toth-gabi-es-krausz-gabor-a-csutortok-esti-playboy-dijatadon.htmlÚj kedvesével, Krausz Gábor séffel jelent meg csütörtök este Tóth Gabi a Playboy magazin díjátadóján. Az énekesnő merészen dekoltált ruhája csak úgy vonzotta a tekinteteket. TrendOrigoSmink nélkül fotózták Christina Aguileráthttp://www.life.hu/trend/20180401-smink-nelkul-fotoztak-christina-aguilerat-magazinba-paper.htmlA Paper magazine számára készültek a különleges, natúr fotók. Christinának kifejezetten jól áll a smink nélküliség, jónéhány évet le is tagadhatna. Trend--Fürdőruhában lazul Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjehttp://www.life.hu/trend/20180316-furdoruhaban-lazul-kollo-babett-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje.htmlKöllő Babett nem titkolta, azért vállalta el a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben való műsorában a szereplést, hogy megismerje az egész ország. A színésznő megosztotta a nézőket, ám a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szinte mindenki megkedvelte. TrendOrigoStory Gála: Zöld ruhát visel Liptai Claudia - előre szólt, hogy meglepetés leszhttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-zold-ruhat-visel-liptai-claudia.htmlA Story Gála háziasszonya, Liptai Claudia előre bejelentette, a ruhája, vagyis a színe megdöbbentő lesz. TrendOrigoStory Gála: Fantasztikusan nézett ki tűzpiros ruhájában Andor Évahttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-fantasztikusan-nezett-ki-tuzpiros-ruhajaban-andor-eva.htmlA TV2 Tények műsorvezetője feltűnően szép jelenség a Story Gálán élénk színű ruhájában. Andor Éva a Life.hu-nak elmondta, három kedvenc színe van, a fekete, a fehér és a piros, így most az utóbbi mellett döntött, és azt is elárulta, miért, és arról is beszélt, hogy mennyire tud a hírműsor vezetése után a gálára ráhangolódni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.