Videóban mutatta meg a fürdőruhatervező a fotóretusálás titkait

Karina Irby retusálás tervező videó fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerette volna felnyitni az emberek szemét Karina Irby fürdőruhatervező azzal a videóval, amelyet arról készített, hogyan retusálhatják a fürőruhamodellek testét. Saját maga volt az alany. 

Karina Irby fürdőruhatervező sosem volt szégyenlős, előszeretettel oszt meg magáról fotókat Instagram-oldalán, ezeken pedig általában bikiniben látható. Néhány rosszindulú kommentelő azonban bántani kezdte telt idomai miatt, ő pedig úgy gondolta: visszavág nekik.

Nem elégedett meg azzal, hogy retusálás előtti és utáni fotót is megosztott testéről, hanem egy videót is készített, hogy megmutassa: hogyan válnak tökéletes alakúvál a lányok a hasonló fotókon. Modellnek a saját fotóját használta: megmutatta, hogyan lehet kisímítani a bőrhibákat, dúsítani a hajat, megemelni a popsit és a melleket - írja a Dailymail.

Szeretné, ha a nők el tudnák fogadni a testüket, az Instagram-oldalára feltöltött videót pedig már több mint 200 ezren látták.

Katie Sturino plus size modell Meghan Markle ruháit hordjahttp://www.life.hu/trend/20180426-katie-sturino-plus-size-modell-meghan-markle-ruhait-hordja.htmlMeghan Markle bőrébe bújik a plus size model, Katie Sturino, szeretné ugyanis megmutatni a telt idomú követőinek, hogy Harry herceg menyasszonyának letisztult és időtlen stílusa nem csak az kis méretű nőknek áll jól. Trend--Tavaszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20180425-tavaszi-cipok-10-ezer-forint-alatt.htmlHabár a tavasz inkább nyári dőt hozott, mutatunk most pár izgalmas és trendi lábbelit, amit vígan viselhettek a napsütésben, legyen akár 20 vagy 30 fok. TrendOrigoItt a legújabb meghökkentő szemöldöktrend: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180425-itt-a-legujabb-meghokkento-szemoldoktrend-fotok.htmlAz Instagramot már meghódították az úgynevezett ceruzaszemöldökök. Mutatjuk, pontosan mit is jelent ez a meghökkentő trend! TrendOrigoKöldökig kivágott ruhába bújt Jennifer Lopez: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180425-koldokig-kivagott-ruhaba-bujt-jennifer-lopez-foto.htmlJennifer Lopez még ma is elképesztően szexi: legutóbb a vörös szőnyegen egy sokat sejtető ruhában mutatta meg bájait. Trend--Keresik Szeged Szépét, még több jótékonysági programon vehetnek részt a versenyzőkhttp://www.life.hu/trend/20180425-keresik-szeged-szepet-meg-tobb-jotekonysagi-programon-vehetnek-reszt-a-versenyzok.htmlA Szeged Szépe szépségkirálynő-választásra exkluzív programokkal, háromféle jótékonysági projekttel, és számos nyereménnyel készülnek a szervezők. A 15 és 25 év közötti hölgyek május 31-ig jelentkezhetnek és érdemes sietni, hiszen maximum százan indulhatnak az idei versenyen, ahova országosan és határon túlról egyaránt várják a jelentkezőket. Trend--Ez az oka annak, hogy Katalin néhány órával szülés után is tökéletesen nézett kihttp://www.life.hu/trend/20180424-ez-az-oka-annak-hogy-katalin-nehany-oraval-szules-utan-is-tokeletesen-nezett-ki.htmlKiderült, mi lehet Katalin hercegné titka, hogy szülés után néhány órával is tökéletesen néz ki. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.