Liptai Claudiát puncs fagyinak öltöztették a Nagy Duettben

Forrás: Facebook -
fashion week puncs malac Nagy Duett Liptai Claudia ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett egy remek műsor: szórakoztató, vicces, kellemes kis vasárnap esti elfoglaltság. És mint ilyet, sok ember nézi, a sok-sok embernek pedig sok minden szemet is szúr...

A Tv2 szórakoztató műsorának ezúttal Liptai Claudia a műsorvezetője, így elkerülhetetlen, hogy minden szempár rászegeződjön. A mindig csinos Claudia ezúttal is remekül festett - ám ez nagy valószínűséggel azért van, mert rajta minden jól áll. Talán ha egyszer egy szakad zsákot adnának rá, azt is olyan méltósággal viselné, hogy előbb-utóbb mindenki kedvet kapna hozzá és divatot teremtene vele. Talán így lesz ez a legutóbbi szerelésével is, ami - valljuk be - érdekes választás volt.

Még maga Claudia is megjegyezte, hogy úgy fest benne, mint egy dupla puncs fagyi, de talán egy mesebeli helyes kis malackához jobban hasonlított. Nem is hagyták szó nélkül a kommentelők, volt, aki kikérte magának ezt a ruhát, és volt persze olyan is, aki azon nyomban Claudia védelmére kelt a Facebookon.

Liptai Claudia, Nagy Duett Forrás: Facebook

"Ez a cuccot csak egy estén kellett néznünk. Sajnos a zsűrivel más a helyzet, őket még hetekig muszáj elviselnünk. Kinek az ötlete volt a nehézkesen fogalmazó Pápai Jocit beszuszakolni a műsorba? Majkára tippelek. Az idétlenül rihegő-röhögő, fárasztó Nagy Adrinál tippem sincs."

"A súlya miatt nem igazán kellene fikázni Claudiát! Szült két gyereket és nem lesz tini már. Amikor sovány volt azért volt az mert pocsék volt a magánélete most meg boldog és nem sovány ENNYI! Ezért fölösleges írogatni! Az biztos hogy a fekete előnyösebb mert slankít,de ha őt nem zavarja a súlya akkor ti se foglalkozzatok vele! Viszont az arca tényleg nagy lett kicsit vissza kellene fogni belőle,mert így a celeb karrierje könnyen véget érhet! De akkor sincs gond mert marad a cukrászda és a gyerekek! Keresni meg már a nézők jóvoltából szerintem annyit keresett hogy anyagi gondjai soha nem lesznek! Az tuti hogy én ma már nem nézem a Nagy Duettet a múlt hete több ezer ember megsértése miatt és már többet nem is nézem!"

"Nem értem mit keresnek itt azok az emberek akik csak a hibát keresik Klaudiában!?"

"Mint a jól táplált mangalica rózsaszinben."

"Ilyen pocsék ruhában soha nem láttunk drága Klaudia bocs."

"De jó a színe a ruhádnak!"

Szerinted milyen volt Claudia ruhája?

Csíkos fürdőruhában várja a nyarat Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20180429-csikos-furdoruhaban-varja-a-nyarat-vajna-timi-instagramra-posztolt.htmlVajna Timi az Instagram-oldalán osztott meg fürdőruhás képet magáról, amely mellé annyit írt, hogy alig várja már a nyarat. TrendOrigo60 évesen is bombaformában: Michelle Pfeiffer szépségtrükkjeihttp://www.life.hu/trend/20180424-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-michelle-pfeiffer.htmlHollywood ünnepelt színésznője, Michelle Pfeiffer ma ünnepli 60. születésnapját! Mi a művésznő kortalan szépségének titka? A hiúsága! TrendOrigoKendra Wilkinson nagy átváltozása: barnára festette a hajáthttp://www.life.hu/trend/20180427-kendra-wilkinson-nagy-atvaltozasa-barnara-festette-a-hajat.htmlKendra Wilkinson nem sokkal azután, hogy beadta a válókeresetet, új külsőt is választott magára. Barnára festette a haját. Trend--Videóban mutatta meg a fürdőruhatervező a fotóretusálás titkaithttp://www.life.hu/trend/20180426-videoban-mutatta-meg-a-furdoruhatervezo-a-fotoretusalas-titkait.htmlSzerette volna felnyitni az emberek szemét Karina Irby fürdőruhatervező azzal a videóval, amelyet arról készített, hogyan retusálhatják a fürőruhamodellek testét. Saját maga volt az alany. Trend--Itt a legújabb meghökkentő szemöldöktrend: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180425-itt-a-legujabb-meghokkento-szemoldoktrend-fotok.htmlAz Instagramot már meghódították az úgynevezett ceruzaszemöldökök. Mutatjuk, pontosan mit is jelent ez a meghökkentő trend! TrendOrigoKeresik Szeged Szépét, még több jótékonysági programon vehetnek részt a versenyzőkhttp://www.life.hu/trend/20180425-keresik-szeged-szepet-meg-tobb-jotekonysagi-programon-vehetnek-reszt-a-versenyzok.htmlA Szeged Szépe szépségkirálynő-választásra exkluzív programokkal, háromféle jótékonysági projekttel, és számos nyereménnyel készülnek a szervezők. A 15 és 25 év közötti hölgyek május 31-ig jelentkezhetnek és érdemes sietni, hiszen maximum százan indulhatnak az idei versenyen, ahova országosan és határon túlról egyaránt várják a jelentkezőket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.