anyák napja környezetbarát öko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudod, mivel lepd meg, pedig minden vágyad, hogy örömet szerezz édesanyádnak? Első számú tippünk anyák napjára az ágyba szervírozott kávé, mellé pedig jöhet egy környezetbarát, öko ajándék a kényeztetés és a szeretet jegyében.  
  • GreenWay Design szójagyertya

Korábban is ajánlottuk már Csapó Ildi kézzel öntött, minimalista stílusú vegán illatgyertyáit, amelyek hosszan égnek, és nem száll fel belőlük fekete korom, nem kerül a levegőbe belőlük semmilyen toxikus anyag. A jeles alkalomból anyák napi díszbe öltöznek az illatos gyertyák. Holnap, vagyis május 3-án, csütörtökön a Lizmary's Wonderlandban, az anyák napi zöld pop up rendezvényen találjátok meg a GreenWay Design anyák napi dobozait, amelyek különböző illatú szójagyertyákat, organikus rózsás potpourrit és egy ajándék betonszívet rejtenek. Különálló gyertyák is lesznek, és Ildi egy mini workshoppal is készül: ha szeretnétek, ti magatok csomagolhatjátok be a gyertyákat. Ehhez újrahasznosított csomagolópapír, zsineg és szárított virágok várnak benneteket.

GreenWay Design szójagyertya Forrás: GreenWay Design
  • Brighty home decoration betonkaspó

A holnapi zöld pop up eseményre a Brighty is csodálatos meglepetésekkel készül. Csermák Dóra, aki egyébként a csermak design tervezője is, anyák napi beton kaspókkal érkezik a pop upra. Gyorsan hervadó virágcsokor helyett tökéletes választás a különleges hangulatú, idillt sugárzó kaspó, melyek ráadásul felirattal vannak ellátva, hogy még személyesebb ajándékként adhassátok át őket. A bennük elültetett zöld pozsgások pedig méltán jelképezik az életet, a harmóniát.

Brighty home decoration betonkaspó Forrás: Brighty Home Decoration
  • PomPom natúr kozmetikum

Az egyik kedvenc hazai márkánk, ami állatkíreletektől mentes natúr kozmetikumokat kínál. A termékek mesterséges illatanyagot, színezéket, parabént, SLS-t, kőolajszármazékot és pálmaolajat sem tartalmaznak. Saját tapasztalatból állíthatjuk, hogy egytől egyig igazi csodaszerek. Először a termékek illata ragad magával, majd a jötékony hatásuk. Ha anyukádnak is szüksége van egy kis extra kényeztetésre, mindenképpen nézz körül a PomPom webshopban, ahol kifejezetten anyák napi csomagokat is találsz.

PomPom natúr kozmetikum Forrás: PomPom
60 évesen is bombaformában: Michelle Pfeiffer szépségtrükkjeihttp://www.life.hu/trend/20180424-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-michelle-pfeiffer.htmlHollywood ünnepelt színésznője, Michelle Pfeiffer ma ünnepli 60. születésnapját! Mi a művésznő kortalan szépségének titka? A hiúsága! TrendOrigoTavaszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20180425-tavaszi-cipok-10-ezer-forint-alatt.htmlHabár a tavasz inkább nyári dőt hozott, mutatunk most pár izgalmas és trendi lábbelit, amit vígan viselhettek a napsütésben, legyen akár 20 vagy 30 fok. TrendOrigoArckontúrozás 2018-ban: így csináld!http://www.life.hu/trend/20180418-arckonturozas-2018ban-igy-alakithatod-ki-a-tokeletes-arcformat.htmlA tökéletes arc nem álom többé! A krémes arckontúrozó paletták ideje most jön csak igazán. Lélegzetelállítóan természetes hatás érhető el a krémes textúrákkal, és három egyszerű lépéssel könnyedén kialakítható az ideális arcforma. TrendOrigoMagyar divattervezők mutatkoznak be Rómában: kezdődik a Concreta.Festamodahttp://www.life.hu/trend/20180418-magyar-divattervezok-mutatkoznak-be-romaban-kezdodik-a-concreta-festamoda.htmlHamarosan megvalósul a Concreta.Festamoda című divatesemény, melynek célja, hogy bemutassa a feltörekvő közép-európai ruha- és kiegészítő tervezők munkásságát Rómában, valamint lehetőséget adjon a párbeszédre a V4 divatszereplők és az olasz vásárlók, dizájnérzékeny közönség közt. Az eseménynek a Római Magyar Akadémia impozáns barokk palotája ad otthont május 3-án. TrendOrigoÚjra Diana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné: piros ruhában mutatta be az újszülött hercegethttp://www.life.hu/trend/20180423-ebben-a-ruhaban-mutatta-be-katalin-hercegne-a-harmadik-gyermeket.htmlGyörgy herceg születésekor az egész világ sejtette, hogy Katalin Diana nyomdokaiban fog járni, amikor bemutatják a kis trónörököst. Sarolta hercegnő bemutatásánál már nem volt efféle elvárás, a harmadik gyermek születésénél végképp nem. Katalin azonban mindenkit meglepett: ahogy Diana, ő is piros ruhában mutatta be második fiúgyermekét. Trend--Minden királyi esküvő elmaradhatatlan viselete: a tiarahttp://www.life.hu/trend/20180417-minden-kiralyi-eskuvo-elmaradhatatlan-viselete-a-tiara.htmlNemcsak Katalin hercegné babavárása tartja lázban a királyi család rajongóit, hanem a közelgő esküvő is, amely Harry herceg és Meghan Markle között köttetik. Sok a találgatás, és egyre több a pontos információ is az esküvő kapcsán. Meghan Markle menyasszonyi ruhája egyelőre szintén rejtély, egy dolog azonban ezzel kapcsolatban is biztosan tudható: a hagyomány szerint Meghan Markle is fog tiarát viselni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.