esküvői ruha Meghan Markle Ralph & Russo Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Meghan Markle ámulatba ejt majd mindenkit esküvői ruhájával, és annak árával is... Állítólag a Ralph & Russo brit divatház készíti neki a fehér csodát.

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéig már csak néhány hét van hátra, hamarosan megpillanthatjuk, milyen ruhában vonul oltár elé a színésznő, találgatások azonban már most is vannak. Több forrás is megerősítette, hogy Meghan valószínűleg egy drága, tervezői ruhát ölt majd magára, méghozzá a Ralph & Russo vállalat egyik egyedi darabját - írja a Daily Mail.

Meghan Markle ruhája nem lesz olcsó Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Elvileg egy kézzel varrott, gyöngyökkel kirakott ruhát álmodott meg a színésznő, de ezzel együtt az is kiderült, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni a darab: 100 ezer fontba, ami nagyjából 34 millió forintnak felel meg. Természetesen nem a menyasszony fizeti majd az egyedi öltözéket, hanem Harry herceg családja.

Íme, a Ralph & Russo egyik menyasszonyi ruhája, valószínűleg azonban Meghan egy egyedi darabot kap majd.

Ez egy Ralph & Russo darab, de Meghan biztosan egyedi ruhát kap majd Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.