Met-gála 2018: a legextrémebb férfi ruhák

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Neilson Barnard -
MET gála extrém vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2018-as Met-gála a katolicizmus témája köré épült. A hollywoodi jelmezbálon nem csak a nők tettek ki magukért az extrém outfitekkel, a férfiak is bevállaltak merészebb darabokat. Mutatjuk is őket!
  • Jared Leto egyébként is szereti a messianisztikus viseleteket, így most igazán kiélhette magát.
Jared Leto Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Neilson Barnard
  • Chadwick Boseman hímzésekkel és gyöngyökkel kivarrt öltönye igazán különleges volt.
Chadwick Boseman Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Neilson Barnard
  • A gyöngyök és kristályok voltak Jeremy Scott ruhájának legfontosabb elemei is. CArdi B-vel szépen összeöltöztek.
Jeremy Scott és Cardi B Forrás: Getty Images/2018 Taylor Hill/Taylor Hill
  • A papi viselet inspirálta Jordan Roth színházi producer és Phillip Picardi divatújságíró és szerkesztő outfitjét is.
Jordan Roth Forrás: WireImage/2018 WireImage/Dia Dipasupil
Phillip Picardi Forrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Frazer Harrison
  • Shaun White snowboardos zöld printelt nadrágjához zöld alapon arany mintás zakót választott.
Shaun White Forrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Frazer Harrison
  • Lewis Hamilton tiszta fehérben jelent meg a gálán, a kristályok és gyöngyök nála sem hiányoztak.
Lewis Hamilton Forrás: WireImage/2018 WireImage/Dia Dipasupil
  • A klasszikusabb vonalat hozta Andrew Garfield, aki bordó bársony zakót viselt.
Andrew Garfield Forrás: Getty Images for The Hollywood Reporter/2018 John Shearer/John Shearer
  • Justin Theroux ugyan jól nézett ki ebben az öltönyben, a témához nem kapcsolódott.
Justin Theroux Forrás: Getty Images/2018 Taylor Hill/Taylor Hill

Palástok, glóriák, angyalszárnyak: a katolicizmus volt a 2018-as Met-gála témája


A sztárvilág legizgalmasabb eseményének, a MET-gálának szervezői idén igazán különleges témával álltak elő. A jelmezbálként is értelmezhető eseményt a katolicizmus témája köré építették. Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination (Mennyei testek: Divat és a katolikus fantázia) - olvashatjuk a hivatalos tematikát. Nézzük, hogyan ugrották meg a feladatot a sztárok: mutatjuk a legemlékezetesebb ruhákat!

Palástok, glóriák, angyalszárnyak: a katolicizmus volt a 2018-as Met-gála témájahttp://www.life.hu/trend/20180508-met-gala-2018-a-katolicizmus-volt-a-holywoodi-jelmezbal-temaja.htmlA sztárvilág legizgalmasabb eseményének, a MET-gálának szervezői idén igazán különleges témával álltak elő. A jelmezbálként is értelmezhető eseményt a katolicizmus témája köré építették. Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination (Mennyei testek: Divat és a katolikus fantázia) - olvashatjuk a hivatalos tematikát. Nézzük, hogyan ugrották meg a feladatot a sztárok: mutatjuk a legemlékezetsebb ruhákat! Trend--Nadrágban a vörös szőnyegen: az elmúlt évek legemlékezetesebb outfitjeihttp://www.life.hu/trend/20180503-nadragban-a-voros-szonyegen-az-elmult-evek-legemlekezetesebb-outfitjei.htmlHabár a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken a black tie a dress code, még ekkor is előfordul, hogy a színésznők nadrágban jelennek meg. Mutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb nadrágos outfitjeit, a legjobbaktól a legrosszabbakig. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a glimmerhttp://www.life.hu/trend/20180502-a-honap-sminktrukkje-a-glimmer-izgalmasa-csillogo-texturak.htmlItt az új őrület, a GLIMMER! A legújabb önkifejezési lehetőséget a szabadságvágy hajtja: engedd el a fantáziádat, és ragyogj a szédítően izgalmas, csillogó textúrákkal. TrendOrigoMi kerül az ajkainkra 2018 tavaszán? Eláruljuk! http://www.life.hu/trend/20180418-ruzstrendek-ajakfenyek-2018-tavaszan.htmlEbben a szezonban a kényeztető luxus ragyogás a trend. Egy picit félretehetjük a matt textúrákat, legalábbis tavasszal, mert jönnek az irizáló, több színből álló, magasfényű, ápoló, csillogó szájfények. TrendOrigoMinden királyi esküvő elmaradhatatlan viselete: a tiarahttp://www.life.hu/trend/20180417-minden-kiralyi-eskuvo-elmaradhatatlan-viselete-a-tiara.htmlNemcsak Katalin hercegné babavárása tartja lázban a királyi család rajongóit, hanem a közelgő esküvő is, amely Harry herceg és Meghan Markle között köttetik. Sok a találgatás, és egyre több a pontos információ is az esküvő kapcsán. Meghan Markle menyasszonyi ruhája egyelőre szintén rejtély, egy dolog azonban ezzel kapcsolatban is biztosan tudható: a hagyomány szerint Meghan Markle is fog tiarát viselni. TrendOrigoÚjra Diana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné: piros ruhában mutatta be az újszülött hercegethttp://www.life.hu/trend/20180423-ebben-a-ruhaban-mutatta-be-katalin-hercegne-a-harmadik-gyermeket.htmlGyörgy herceg születésekor az egész világ sejtette, hogy Katalin Diana nyomdokaiban fog járni, amikor bemutatják a kis trónörököst. Sarolta hercegnő bemutatásánál már nem volt efféle elvárás, a harmadik gyermek születésénél végképp nem. Katalin azonban mindenkit meglepett: ahogy Diana, ő is piros ruhában mutatta be második fiúgyermekét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.