Heti trendjelentés: a dögös, nadrágos szerelések vitték a prímet

Olivia Palermo Drew Barrymore vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt heti cannes-i filmfesztivál és a Christina Aguilera plasztikázásáról szóló Billboard-gála után ez a hét nem tartogatott túlságosan sok izgalmat. Az emlékezetes outfitek a nadrágos megoldások voltak, bár Katie Holmes éppen nagymamaruhával lepett meg bennünket.
  • Katie Holmes

Nagyon ritkán jellemzi a friss, fiatalos és üde stílus Katie Holmes öltözködését. Legtöbbször olyan darabokat visel, amivel még várhatna egy-két évtizedet. Ez a ruha például tökéletesen állna a 72 éves Helen Mirrenen, Katie Holmeson viszont öreges.

Katie Holmes Forrás: Getty Images
  • Olivia Palermo

A kedvenc outfitünk ezen a héten. Olivia Palermónak egyrészt fantasztikusan állt ez a szín, és a bársony szintén jó választás volt. Persze a szabás is tökéletes, a nadrágkosztüm alatt viselt csipke body pedig szexi.

Olivia Palermo Forrás: Getty Images
  • Drew Barrymore

A színésznő szerelését nem igazán tudjuk hova tenni. Ez az ingből lógó hosszú palást nagyon rossz megoldás volt.

Drew Barrymore Forrás: Getty Images
  • Jenna Dewan

Channing Tatum válófélben lévő felesége fekete overálban jelent meg az EMA-gálán. A darabot a fodros ujj, az izgalmas kivágás és a flitterek dobták fel. A cipő kissé eltorzította a lábát, így ez nem volt a legjobb választás.

Jenna Dewan Forrás: Getty Images
  • Martha Hunt

A Victoria's Secret modell egy új fehérnemű bemutatójára érkezett ebben a virágos darabban, ami egy pizsamára emlékeztetett.

Martha Hunt Forrás: Getty Images

Pizsamaparti celeb módra - Fotók!

Nemrég még arról adtunk hírt, hogy a fürdőköntösök és a melltartók a sztárok utcai viseletének a része lett, most pedig egy újabb őrületről kell beszámolnunk. A celebek ugyanis egyre szívesebben viselnek pizsamát is az utcán, sőt a vörös szőnyegen!

  • Yara Shahidi

A fiatal modell nagyon sportosra vette ezen a héten. A rózsaszín együttest egy fehér tornacipővel dobta fel.

Yara Shahidi Forrás: Getty Images
Diana, Katalin hercegné és Meghan Markle: 3 esküvő ruha, amit imádott a világhttp://www.life.hu/trend/20180523-diana-katalin-hercegne-es-meghan-markle-3-eskuvo-ruha-amit-imadott-a-vilag.htmlÉvtizedekig nélkülöznünk kell az olyan világraszóló királyi és hercegi esküvőket, mint amilyen a hétvégi Meghan Markle-Harry herceg frigy volt. A hiányérzetet kicsit enyhítendő, most együtt mutatjuk be a három legizgalmasabb esküvő bizonyos részleteit, különös tekintettel a menyasszonyi viseletekre. TrendOrigoSminkmustra a cannes-i filmfesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20180522-sminkmustra-a-cannesi-filmfesztivalrol.htmlIdén is pazar ruhaköltemények és csodálatos sminkek uralták a vörös szőnyeget Cannes-ban. Ha kategorizálni kellene, akkor négyféle trend uralkodott a sminkek terén. Az egyik közkedvelt irány a natúr look volt, a másik a macskaszem, a harmadik a füstös szemfestés, és nem hiányozhatott a részegítően izgalmas, vörös ajakrúzs sem. TrendOrigoHercegi esküvő: az időtlen elegancia ihlette Meghan Markle menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180519-hercegi-eskuvo-az-elso-kepen-meghan-marklerol-menyasszonyi-ruhaban.htmlA királyi család rajongói hónapok óta találgatják, milyen ruhában mondja ki Meghan Markle a boldogító igent. Most végre megérkeztek az első képek Harry herceg menyasszonyáról, és a tervező kilétére is fény derült. Trend--A nagy fürdőruha-választó: találd meg az alakodnak megfelelő fazonthttp://www.life.hu/trend/20180517-a-nagy-furdoruha-valaszto-talald-meg-az-alakodnak-megfelelo-fazont.htmlHamarosan berobban a várva várt nyári szezon: a tikkasztó hőség, a vízpart, a bikini időszaka. Sokan tartanak attól, hogy fürdőruhában mutassák meg alakjukat, pedig csak rá kell találni a megfelelő fazonra, hogy igazán felszabadultak és sugárzóak lehessünk a strandon (is). TrendOrigoIsten is hercegnének teremtette Meghan Markle-t: stílusevolúcióhttp://www.life.hu/trend/20180517-meghan-markle-stilusevolucioja.htmlMájus 19-én esküszik örök hűséget Harry herceg és Meghan Markle. A délben kezdődő ceremónia az egész világot lázban tartja, és ahogy annak idején Katalin és Vilmos nagy napját, úgy Harry és Meghan esküvőjét is élőben követhetjük majd. Mi is lázasan készülünk az eseményre, ezúttal Meghan stílusevolúciójának jártunk utána! Trend--Hercegi esküvő: a koszorúslányok ruháját is a Givenchy divatház terveztehttp://www.life.hu/trend/20180519-a-koszoruslanyok-ruhajat-is-a-givenchy-divathaz-tervezte.htmlAhogy Meghan Markle menyasszonyi ruháját, úgy a koszorúslányok ruhácskáját is a Givenchy divatház tervezte. Az apródok viseletét pedig a Blues and Royals fegyveres erők uniformisa ihelette, amiben Harry herceg kimondta a boldogító igent. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.