Victoria Beckhamnek is tetszett Meghan Markle esküvői ruhája

2018.05.26. 07:36

Megannyi sztár mellett tetmészetesen Victoria és David Beckham is tiszteletüket tették Meghan és Harry esküvőjén, a sztárfeleség pedig el is mondta a véleményét a hercegné esküvői ruhájáról. 

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén sok sztár tiszteletét tette, köztük David és Victoria Beckham is. Nem kellett sokat várni rá, hogy a stílusérzékéről híres sztárfeleséget megkérdezzék, mi a véleménye a hercegné menyasszonyi ruhájáról, ami egyszerűségével eléggé meglepte az embereket. Victoriának azonban elnyerte tetszését.

Victoria Beckhamnek tetszett Meghan ruhájaForrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

"Szerintem ő abszolút gyönyörűen nézett ki. Nagyon illett hozzá. Tökéletes választás volt a számára. Harry is remekül festett"- mondta a Standardnak Victoria. 

Diana, Katalin hercegné és Meghan Markle: 3 esküvő ruha, amit imádott a világ

Évtizedekig nélkülöznünk kell az olyan világraszóló királyi és hercegi esküvőket, mint amilyen a hétvégi Meghan Markle-Harry herceg frigy volt. A hiányérzetet kicsit enyhítendő, most együtt mutatjuk be a három legizgalmasabb esküvő bizonyos részleteit, különös tekintettel a menyasszonyi viseletekre. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Meghan MarkleVictoria Beckhamesküvői ruharuha