Exkluzív interjú a hollywoodi sztárok fodrászával, Danilo Dixonnal

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
frizura Hollywood Danilo Dixon fodrász mesterfodrász Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25. Life Ball gálára nem először látogatott el a világsztárok fodrásza, Danilo Dixon. Többek közt Gwen Stefani, Katy Perry, Natalie Portman, Cate Blanchett, Anna Hathaway is neki köszönheti a hajkoronájának divatosságát, de hogy csak a legismertebb munkáját említsük, ő készítette Lady Gaga ikonikus frizuráját, Lady Gaga Telefon című klipjében. Gwen Stefani legjobb barátja exkluzív interjút adott nekünk a Life Ball gálán.

Egy pornósztár is szerepet kapott Harry és Meghan esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-egy-pornosztar-is-szerepet-kapott-harry-es-meghan-eskuvojen-dan.htmlKiderült: egy pornósztár is szerepet kapott Harry és Meghan esküvőjén. Dan az udvari lovasság tagjaként volt ott a ceremónián. TV + Sztárok--Álarcban kényeztetik egymást Pásztor Anna buliján (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180610-alarcban-kenyeztetik-egymast-a-vendegek-pasztor-anna-bulijan.htmlPásztor Anna már nem az első buliját tartja a művészet és az erotika jegyében. Eleinte csak privát szórakozásnak indul, mára azonban partisorozattá nőtte ki magát.TV + SztárokOrigoGyilkossági kísérletért kell felelnie Ryan O'Neal fiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-gyilkossagi-kiserletert-kell-felelnie-ryan-oneal-fianak.htmlGyilkossági kísérlet és testi sértés miatt vádat emeltek Ryan O'Neal és a néhai Farrah Fawcett fia ellen.TV + Sztárok--Ezrek fejezik ki részvétüket: gyászol Heidi Klumhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-ezrek-fejezik-ki-reszvetuket-gyaszol-heidi-klum.htmlOsztoznak a rajongói Heidi Klum fájdalmában. A szupermodell közösségi oldalán számolt be az őket ért veszteségről. TV + SztárokEzzel nyugtatta meg Harry herceg feleségét, Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180610-ezzel-nyugtatta-meg-harry-herceg-feleseget-meghan-marklet.htmlEgy szájról olvasó szakember elárulta, mit mondott Harry herceg aggódó feleségének, Meghannak legutóbbi hivatalos megjelenésükön. TV + Sztárok--Cseke Katinka: "Én nem vagyok szingli"http://www.life.hu/sztarok/20180610-cseke-katinka-nem-tartja-magat-szinglinek.htmlCseke Katinka Várkonyi Andrea Műsorában, a Micsoda Nők!-ben tisztázta, hogy mi is az ő státusza jelenleg.TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.