Liptai Claudia esküvője: ilyen gyönyörű ruhában bulizott Ábel Anita

esküvő Ábel Anita Liptai Claudia ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyűlnek a fotók az Instagramon, amik Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjén készültek. Till Attila volt az első, aki posztolt, és most Ável Anita is megmutatta, hogy mit viselt az év celebesküvőjén.

Egy egyszerű, de annál nagyszerűbb kék ruhát varratott magának Ábel Anita Liptai Claudia esküvőjére. Hozzá színben illő kék cipőt, és citromsárga borítéktáskát viselt. Imádtuk ezt az összeállítást, stílusos és vagyány!

Heti trendjelentés: Rosie Huntington-Whiteley a világ legrondább ruháját viseltehttp://www.life.hu/trend/20180608-heti-trendjelentes-szerepel-benne-rihanna-rosie-huntington-whiteley-gigi-hadid.htmlAz elmúlt hetek izgalmaktól mentes vörös szőnyeges bevonulásai után végre egy eseménydús hét következett Hollywoodban. Filmpremierek, gálák, díjátadók, és persze rengeteg látnivaló az estélyiktől, az extrém overálokon át a legrondább ruhákig. Mutatjuk a részleteket. Trend--A kávé igazi szépítőszer: arcpakolásként, de narancsbőr ellen is csodafegyverhttp://www.life.hu/trend/20180608-kulsoleg-is-hasznalhatod-a-kave-igazi-szepitoszer.htmlNemcsak a reggeli, gőzölgő, illatával hívogató kávé tesz jót a testnek és a léleknek. A kávé ugyanis szépségápolásra is kiválóan alkalmas, sőt, kifejezetten ajánlott erre is használni, mert csodákra képes. TrendOrigoÍgy szépítkezik Gáspár Beahttp://www.life.hu/trend/20180608-igy-szepitkezik-gaspar-bea.htmlNemcsak az ételek ízére, de a szépségére is odafigyel Gáspár Bea. Legutóbbi posztjában pedig azt is megmutatta, hogyan. Trend--Nézd meg a 2018-as szezon napszemüvegtrendjeithttp://www.life.hu/trend/20180607-a-legujabb-napszemuveg-trend.htmlA napszemüvegtrendek is évről évre változnak. Idén a keskeny, hosszúkás fazonok és a retró műanyag keretek mennek. Mutatjuk, hogyan hordják ezeket az extrém modelleket a hollywoodi hírességek. TrendOrigoZimány Linda megmutatta arcát smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20180605-zimany-linda-megmutatta-arcat-smink-nelkul.htmlÚgy tűnik, követőinek nemcsak sminkben, de reggel, smink nélkül is tetszik Zimány Linda arca. Legutóbbi ilyen fotójára is szépen gyűlnek a lájkok. TrendOrigoElkészült Liptai Claudia menyasszonyi ruhája: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180605-elkeszult-liptai-claudia-menyasszonyi-ruhaja-foto.htmlA hétvégén, számításaink szerint, férjhez megy Liptai Claudia, aki már a menyasszonyi ruháját is hazavihette. TrendOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.