A 30 éves Allyson Lynch modellkarriert futott be, miután mellrákkal diagnosztizálták

Forrás: NORTHFOTO -
betegség modell mellrák karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves Allyson Lynch azt hitte, a mellrák véget vet az álmainak, de a túlélésért folytatott harc nem szegte kedvét: a kettős masztetktómia után lépdelt büszkén a kifutón. 

Allyson Lynch mindkét mellét eltávolították, miután rákot diagnosztizáltak nála. Mindössze 26 éves volt, és éppen akkor indult volna be a modellkarrierje, de az életéért folytatott harc nem tette lehetővé, hogy közben az álmait is megvalósítsa.

A 30 éves Allyson Lynch modellkarriert futott be, miután mellrákkal diagnosztizálták Forrás: NORTHFOTO

Allyson félelmei ellenére azonban megpróbálkozott visszatérni a kemoterápia és a műtét után a modellvilágba, és meglepetten tapasztalta, hogy nem zárultak be előtte az ajtók.

Allyson Lynch hihetetlenül büszke modell Forrás: NORTHFOTO

Igaz, Allysonnak időbe telt, hogy elfogadja a testét, de végül sikerült. A mellét és sebeit tetoválások díszitik,és büszkén lépdel a kifutón.

Komoly motorbalesetet szenvedett Gór Nagy Mária férje, Gulyás Buda: Oroszlán Szonja mentette meghttp://www.life.hu/drlife/20180611-komoly-motorbalesetet-szenvedett-gor-nagy-maria-ferje-gulyas-buda.htmlOroszlán Szonjának köszönheti életét az ismert rendező, Gulyás Buda. Gór Nagy Mária férje egy forgatásról motorral tartott hazafelé, de balesetet szenvedett. Eszméletlenül fekve, az út közepén talált rá a színésznő.Dr. LifeThinkstockKözleményt adott ki a Buckingham-palota: megoperálták II. Erzsébetethttp://www.life.hu/drlife/20180609-kozlemenyt-adott-ki-a-buckinghampalota-megoperaltak-ii-erzsebetet.htmlMegoperálták II. Erzsébet brit királynő szemét. Az uralkodót szürkehályoggal kezelték, a palota közleménye szerint a műtét sikeres volt a Buckingham-palota közlése szerint. Dr. Life--Dzsudzsák Balázs megmutatta sérülését: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180608-dzsudzsak-balazs-megmutatta-seruleset-foto.htmlA napokban egy válogatott mérkőzésen sérült meg csúnyán Dzsudzsák Balázs, akinek nem jött jól most ez a baleset, ugyanis jelenleg csapatot keres az őszi szezontól.Dr. Life--Dzsudzsák Balázs megmutatta sérülését: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180608-dzsudzsak-balazs-megmutatta-seruleset-foto.htmlA napokban egy válogatott mérkőzésen sérült meg csúnyán Dzsudzsák Balázs, akinek nem jött jól most ez a baleset, ugyanis jelenleg csapatot keres az őszi szezontól.Dr. Life--Pszichiátriára kerülhet Kanye Westhttp://www.life.hu/drlife/20180607-pszichiatriara-kerulhet-kanye-west-kim-kardashian.htmlKanye West visszakerülhet a pszichiátriára: a rappernek állítólag a felesége adott ultimátumot. Kim Kardashian szerint férjének mindenképp kezeltetnie kellene magát. Dr. Life--Tápai Szabina várandósan ment HIV-szűrésrehttp://www.life.hu/drlife/20180606-tapai-szabina-varandosan-ment-hiv-szuresre.htmlTápai Szabina kismamaként is elment HIV-szűrésre, mert nagyon fontosnak tartja saját maga és születendő gyermeke egészségét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.