Sussex hercegnéje Meghan Markle ruha Sussex hercege etikett protokoll Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sussex hercege és hercegnéje a nászút után II. Erzsébet királynő születésnapján jelent meg, ám a kommentelők szerint Meghan Markle súlyos hibát vétett. Volt, aki azt mondta, soha nem lesz olyan, mint Katalin. 

Erzsébet királynő születésnapján Sussex hercegnéje egy Carolina Herrera ruhát viselt. Az eseményre a nászút után érkeztek Harry herceggel, ám boldogsága nem lehet felhőtlen.

Korábban már mi is cikkeztünk arról, hogy a királyi család protokollja szerint milyen szigorú szabályokat kell követni a családtagoknak. A Daily Star szerint a kommentelők most Meghan Markle ruhája miatt akadtak ki, ugyanis a ruha láttatni engedte az újdonsült hercegné vállát. Egyikük azt írta, mindig Katalin hercegné lesz az előkelőbb.

A hercegné válla kilátszott a ruhából Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Modell lett az albínó lányból, gyerekkorában öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/trend/20180611-modell-lett-az-albino-lanybol-gyerekkoraban-ongyilkos-akart-lenni.htmlA 21 éves londoni Joanne Dion ma már sikeres modell, mellette tanul, ám ez nem volt mindig így. Albínónak született, gyermekkorában annyit bántották, hogy öngyilkos akart lenni. Trend--Milliókat költ ruhákra Rúzsa Magdihttp://www.life.hu/trend/20180611-milliokat-kolt-ruhakra-ruzsa-magdi-divat.htmlRúzsa Magdi nem sajnálja ruhákra és kiegészítőkre a pénzt, fellépésein és a magánéletben is a legmenőbb márkák szettjeibe bújik. Trend--Tragikus halálesetek a divatvilág elitjébőlhttp://www.life.hu/trend/20180608-tragikus-halalesetek-a-divatvilag-elitjebol.htmlKatalin hercegnétől Taylor Swiftig minden sztár imádta a nemrégiben öngyilkosságot elkövető Kate Spade ruháit. A mindig vidámnak ismert tervezőnő halálhíre megrázta a világot. De nem ő volt az egyetlen, akinek a halála váratlanul érte a divatrajongó közönséget. TrendOrigoJulia Roberts rövidre vágatta a haját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180611-julia-roberts-rovidre-vagatta-a-hajat-foto.htmlJulia Roberts meglepő lépésre szánta el magát: levágatta a haját. Trend--A 30 éves Allyson Lynch modellkarriert futott be, miután mellrákkal diagnosztizáltákhttp://www.life.hu/trend/20180611-a-30-eves-allyson-lynch-modellkarriert-futott-be-miutan-mellrakkal-diagnosztizaltak.htmlA 30 éves Allyson Lynch azt hitte, a mellrák véget vet az álmainak, de a túlélésért folytatott harc nem szegte kedvét: a kettős masztetktómia után lépdelt büszkén a kifutón. Trend--Exkluzív interjú a hollywoodi sztárok fodrászával, Danilo Dixonnalhttp://www.life.hu/trend/20180610-exkluziv-interju-a-hollywoodi-sztarok-fodraszaval-danilo-dixonnal.htmlA 25. Life Ball gálára nem először látogatott el a világsztárok fodrásza, Danilo Dixon. Többek közt Gwen Stefani, Katy Perry, Natalie Portman, Cate Blanchett, Anna Hathaway is neki köszönheti a hajkoronájának divatosságát, de hogy csak a legismertebb munkáját említsük, ő készítette Lady Gaga ikonikus frizuráját, Lady Gaga Telefon című klipjében. Gwen Stefani legjobb barátja exkluzív interjút adott nekünk a Life Ball gálán.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.