Heti trendjelentés: Rihanna mellei elszabadultak a vörös szőnyegen

2018.06.17. 08:00

Ezen a héten sem szűkölködtünk a vörös szőnyeges eseményekben. Igencsak változatos kép rajzolódott ki: sokféle stílust, sok divatbakit, de néhány elegáns darabot is láthattunk. Mutatjuk a részleteket!

  • Az eklektikus

Rita Ora sárga tüllruhája a metál ujjakkal és a színes fejdísszel meglehetősen eklektikusra sikerült, nem is tudjuk igazán hova tenni. 

Rita OraForrás: Getty Images
  • Az ízléstelen

A skót színésznő, rendező és író, Marianna Palka a Jurassic World Los Angeles-i premierjén jelent meg egy könnyű nyári ruhában, amihez melleit csak szabadon lógatta, és klasszikus nagyibugyiját is megvillantotta.

Marianna PalkaForrás: Getty Images
  • A szoborszerű

Múlt héten neonsárga ruhája vakított el minket, ezúttal pedig egy szoborszerű púderrózsaszín ruhát választott az Ocean's 8 londoni premierjére Sarah Paulson. Maga a ruha ezzel a rétegzettséggel egyébként gyönyörű, de máson szívesebben láttuk volna, a színésznőnek nem állt jól. 

Sarah PaulsonForrás: Getty Images
  • A villantós

Rihanna szereléséért múlt héten sem voltunk oda, és legújabb választása sem nyerte el a tetszésünket. A Valerian premierjén viselt hasonló, mellkiemelő ruhát, ezúttal is rendesen megküzdött ezzel a fazonnal.

RihannaForrás: Getty Images
  • A trendi

Idén nagyon megy a csíkos, Sandra Bullock a vörös szőnyegre is egy csíkos overallt választott. Színeiben nagyon jól állt neki, de a fazonban nem vagyunk biztosak.

Sandra BullockForrás: Getty Images
  • A hercegnő

Nemrégiben még divatbakijától volt hangos a sajtó, most pedig azzal, hogy a királynővel kettesben jelent meg egy eseményen. Ezúttal pedig nem lehetett panasz Meghanra: újfent kiválóan ötvözte saját stílusát hercegnői státuszával.

Meghan MarkleForrás: Getty Images
RihannaMeghan MarkleRita Oravörös szőnyegtrendjelentés