Szulák Andi lefogyott: modellként pózol friss fotóján

modell fotó fogyás énekesnő Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea megmutatta karcsú alakját: friss fotóján modellként pózol.

Mint már korábban megírtuk, Szulák Andrea szinte 20 évet fiatalodott: új frizurát csináltatott magának. Ráadásul úgy tűnik, fogyott is az utóbbi időben. Friss fotóján egy nyári ruhát visel és modellként pózol. A színésznő csak úgy sugárzik, és ez követőinek is feltűnt, rengeteg lájkot és bókot kapott tőlük.

Nyaralásra fel!!! @beautyfashion #kedvenc #ruha #nyár #pihenés #újratöltve #szeretemazéletem #summerishere #lovemylife

Szulak Andrea (@szulakandrea) által megosztott bejegyzés,

Oszter Sándor felesége állítja, férje két éve nem iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-oszter-sandor-felesege-allitja-ferje-ket-eve-nem-iszik.htmlFelmentették Oszter Sándort, akit üzérkedéssel és befolyásolással vádoltak. A színész családja most arra készül, hogy megünnepelje az ítéletet. Koccintani azonban szigorúan alkoholos ital nélkül fognak. TV + Sztárok--Liptai Claudia a legjobb emberhez ment hozzá: Pataki Ádám tud vele bánnihttp://www.life.hu/sztarok/20180615-liptai-claudia-a-legjobb-emberhez-ment-hozza-pataki-adam-tud-vele-banni.htmlLiptai Claudia a hétvégén ment hozzá ahhoz a férfihoz, akit már nagyon régóta keresett. A színésznő hangulatingadozásait, és heves természetét eddig senki nem tudta elviselni, vagy kezelni, Pataki Ádám azonban igen. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi tangás fürdőruhában csutakolja az elefántot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-bodi-sylvi-tangas-furdoruhaban-csutakolja-az-elefantot-foto.htmlBódi Sylvi szörfös munkája miatt folyamatosan járja a világot. Jelenleg Nepálban tartózkodik, ahonnan számtalan fotót mutatott már követőinek. Egy kép mellett azonban nem tudunk szó nélkül elmenni. TV + Sztárok--Szilágyi Liliána nem csak tehetséges úszó, vadítóan szexi nő ishttp://www.life.hu/sztarok/20180614-szilagyi-liliana-nem-csak-tehetseges-uszo-vaditoan-szexi-no-is.htmlA rendkívül tehetséges úszónő, Szilágyi Liliána nemcsak a medencéből oszt meg bejegyzéseket közösségi oldalának követőivel, hanem olykor azt is megmutatja, milyen az élete a medencén kívül. TV + SztárokOrigoÍgy él most Südi Iringóhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-igy-el-most-sudi-iringo-tanc.htmlSüdi Iringót az utóbbi években nagyon ritkán láthattuk a tévében: jelenleg saját tánciskoláit és ruhaipari cégét irányítja párjával. TV + Sztárok--Íme, Yanet García a legszexibb időjós: milliók imádjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-ime-yanet-garcia-a-legszexibb-idojos-milliok-imadjak.htmlÖsszesen hat millió hűséges csodálója van Yanet Garcíának, ami a képeit látva nem is csoda, hiszen a mexikói időjós elképesztően szexi! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.