Csisztu Zsuzsa smink és retus nélkül mutatta meg arcát: fotó

fotó retusálatlan szelfi smink nélkül Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smink nélküli fotót posztolt Facebook-oldalára Csisztu Zsuzsa. A rajongó elámultak természetes szépségétől.

A 48 éves Csisztu Zsuzsának munkája miatt rendszerint tökéletes sminket kell viselnie, de szabadnapjain, családja körében szerencsére megteheti, hogy természetes szépségében pompázzon. Most végre rajongóinak is megmutatta magát smink és retus nélkül. Követői persze odáig vannak a fotójáért, volt, aki csak annyit írt kommentben, hogy olyan az arca, akár az „érett, hamvas barack".

Imádja Csuti Kulcsár Edina hatalmasra duzzadt melleithttp://www.life.hu/sztarok/20180626-imadja-csuti-kulcsar-edina-hatalmasra-duzzadt-melleit-terhesseg.htmlAlaposan kikerekedett a terhesség alatt Kulcsár Edina, amit egyáltalán nem bán kedvese, Csuti. TV + Sztárok--Havas Henrik kihagyja azt ATV-vel szembeni tárgyalásának első napjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180626-havas-henrik-kihagyja-targyalasanak-elso-napjat.htmlHavas Henrik nem vesz részt at ATV elleni tárgyalásának első napján, de ez nem azt jelenti, hogy békét kötne. Elárulta, miért nem megy el. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBerki Krisztián öleléssel vigasztalta Várkonyi Andreáthttp://www.life.hu/sztarok/20180626-berki-krisztian-olelessel-vigasztalta-varkonyi-andreat-micsoda-nok.htmlVárkonyi Andrea a tévékamerák előtt árulta el, hogy egészen kellemes érzés volt számára, amikor egyszer Berki Krisztián átölelte őt. TV + SztárokOrigoBochkor Gábort gyermekként riogatták a nagyszüleihttp://www.life.hu/sztarok/20180626-bochkor-gabort-gyermekkent-riogattak-a-nagyszulei.htmlBochkor Gábort különös nevelési módszerrel fegyelmezték nagyszülei: azzal riogatták, hogy elviszi őt az ószeres. Rettegett is kiskorában ettől a műsorvezető, de nemcsak ez okozott benne félelmet.TV + SztárokOrigoKirály Viktor angoltanításból élt az énekesi karrierje előtt: a Honvédségnél is dolgozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180626-kiraly-viktor-angoltanitasbol-elt-az-enekesi-karrierje-elott-a-honvedsegnel-is-dolgozott.htmlKirály Viktor a Megasztárral robbant be a köztudatba, előtte viszont nem az éneklésből élt. Végre az is kiderült, hogy az ismertség előtt mivel kereste a kenyerét. TV + Sztárok--Idegösszeomlást kapott a forgatáson Angelina Jolie, gyerekei miatt borult kihttp://www.life.hu/sztarok/20180625-idegosszeomlast-kapott-a-forgatason-angelina-jolie.htmlA Démona című film második részét forgatja épp Angliában Angelina Jolie, aki az egyik jelenet kellős közepén kapott idegösszeomlást.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.