5 kedvenc fesztiválholmink magyar tervezőktől

tervező fesztivál designer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár a szabadság, az örömteli felszabadulás, a gondtalanság időszaka. Egy fesztiválon ez még inkább érvényes. Most megmutatjuk, melyek azok a magyar tervezős ruhák és kiegészítők, amelyek tökéletesen passzolnak ehhez az életérzéshez. 
  • DVA fürdőruhák

Kaptay Annamária és Csáki Klaudia 2014-ben alapították a márkát, ami hamar be is robbant a vagány, vibráló gymbagekkel. A lányok már nemcsak táskákat, hanem például fürdőruhákat is terveznek. A korábbi lángosos kollekciót is imádtuk, idén pedig feliratos darabokkal bővült a márka kínálata. Érdemes a legújabb kapszulakollekciót is meglesni, amiben táskák és fürdőruhák is helyet kaptak, Weiler Péter grafikái mindkettőhöz nagyon jól passzolnak.

Forrás: DVA
  • Karmacsi táskák

Karmacsi Zsófi bohém stílusú táskái hamar levettek minket a lábunkról. Többféle fazon: hátizsákok, bucket bagek, és kisebb méretű táskák is megtalálhatóak a kínálatban, így biztosan megtalálod majd a számodra legpraktikusabbat. A hobbiból indult vállalkozás minden egyes darabja az életörömöt, az életigenlést sugározza. Add át magad te is ennek a könnyedségnek.

Forrás: Karmacsi
  • Sarolt Jewelry ékszerek

Végh Sarolta elképesztően egyedit alkotott, amikor kitalálta a tetovált ékszereket. Kárpáthegyi István grafikussal készült Tattoo kollekció azóta is a szívünk csücske, annyira jellegzetesek és egyedülállóak ezek az ékszerek, hogy még egy fesztiválon is kitűnnek a tomboló tömegben.

Forrás: Sarolt Jewelry
  • Ykonszept farmerkabátok

Már nagyon benne volt a levegőben, hogy a divatblogger, Meyer Eszter-Virág kitalál valami igazán izgalmas projektet. 2018 tavaszán ez be is következett, elindult az Ykonszept márka, aminek keretein belül farmerkabátok kaptak vagány redesignt: festett mintákat, idézeteket, Závada Peti sorokat. Azt sem árt tudni, hogy a márka gyerekvonala is elindult, csekkoljátok.

Forrás: Ykonszept
  • Viola Szandra verstetkók

Az irodalom soha nem megy ki a divatból - ezt hirdetik a Viola Szandra által megálmodott verstetkók. József Attila, Kosztolányi, Radnóti, Kölcsey sorai mellett többek között Lackfi János és Likó Marcell versrészletei is megtalálhatóak a kínálatban. A hagyományos értékek egy újfajta megközelítését adják ezek az irodalmi tetkók, amelyek a fiatalokhoz is közelebb hozhatják a költészetet. Szerintünk szuper kezdeményezés.

Forrás: Viola Szandra
Kalapmustra: grandiózus és ízléses darabok a Royal Ascotrólhttp://www.life.hu/trend/20180625-kalapmustra-a-royal-ascotrol.html1711 óta rendezik meg az ascoti derbit, Anglia egyik legizgalmasabb sport- és társadalmi eseményét. A lóversenyfutamok mellett a divat is nagy szerepet kap Ascotban, főleg a kalapok, ami a monarchia hagyományainak és az udvari etikettnek rendkívül fontos része. Mutatjuk az idei Royal Ascot legextrémebb és legszebb kalapcsodáit. TrendOrigoLenge nyári ruhák kánikula idejérehttp://www.life.hu/trend/20180618-lenge-nyari-ruhak-kanikula-idejere.htmlVannak azok az igazán forró nyári napok, amikor még ruha nélkül is melegünk van, legszívesebben a saját bőrünkből is kibújnánk. De hiába, ha éppen nem a jól megérdemelt szabadságunkat töltjük, akkor bizony kénytelenek vagyunk magunkra venni valamit. Most megmutatjuk, milyen lehetőségeink vannak. TrendOrigoÉkszerek magyar tervezőktől, amelyek garantáltan nyári hangulatba hoznakhttp://www.life.hu/trend/20180618-ekszerek-nyarra-magyar-tervezoktol.htmlEgy ékszer több mint kiegészítő. Aktuális életérzésünk, hangulatunk lenyomata. Sokszor tényleg nem is kell más, csak egy farmer és egy fehér póló, és hozzá egy számodra kedves ékszer, ami feldobja a napodat. Most ilyeneket mutatunk, természetesen magyar tervezőktől. TrendOrigo7+1 magyar natúrkozmetikum nyárra, amit imádni fogszhttp://www.life.hu/trend/20180615-magyar-naturkozmetikumok-nyarra.htmlHa egyszer elkezdesz natúrkozmetikumokat használni, soha többet nem fogsz máshoz nyúlni. Egyrészt sokkal jobb egy ilyen terméket felvinni, ami természetes alapanyagokból készült, nem tartalmaz mesterséges illat- és színezékanyagot, mentes a kőolajszármazéktól, és a bőrt irritáló anyagoktól. Másrészt a környezetet sem terhelik meg úgy, mint a hagyományos kozmetikumok, és állatkísérleteket sem végeznek miattuk. Következzen 7+1 termék a vegyszermentes bőrápolás és a nyár jegyében! TrendOrigoKvíz: melyik híresség eljegyzési gyűrűje van a képen?http://www.life.hu/trend/20180613-kviz-melyik-hiresseg-eljegyzesi-gyuruje-van-a-kepen.htmlA sztárvilágban minden nagyobb, minden drágább, minden sokkal több karátos. Íme, 10 fényűző eljegyzési gyűrű, melyekről neked kell kitalálnod, hogy kihez tartozik. TrendOrigoTragikus halálesetek a divatvilág elitjébőlhttp://www.life.hu/trend/20180608-tragikus-halalesetek-a-divatvilag-elitjebol.htmlKatalin hercegnétől Taylor Swiftig minden sztár imádta a nemrégiben öngyilkosságot elkövető Kate Spade ruháit. A mindig vidámnak ismert tervezőnő halálhíre megrázta a világot. De nem ő volt az egyetlen, akinek a halála váratlanul érte a divatrajongó közönséget. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.