Az 5 legdurvább nyári divatbaki

Forrás: Shutterstock -
flip-flop Nyár divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évszaknak megvannak a jellegzetes divatbakijai, de a nyári időszak különösen alkalmas a ízléstelen és rémes divatbakik megvalósítására. Mutatjuk, hogy miket érdemes elkerülni. 

1. Flip-flop

Utca viseletként elfelejthetnénk már a flip-flopot. Nyaralásra, tengerpartra persze mindenképpen vigyük magunkkal, ott praktikusan tudjuk majd használni. A hétköznapokon viszont hordjunk rendes szandált, esetleg papucsot, sokkal ízlésesebb és dekoratívabb.

A flip-flopot hordjuk inkább a tengerparton, ne az utcán Forrás: Shutterstock

2. Mini

A miniszoknyák és a popsivillantós sortok egyáltalán nem trendik. Lehet, hogy szexinek érzed magad ezekben, de hidd el, hogy sokkal inkább közönséges, mintsem szép látvány. Nem érdemes mindig mindent kitenni a kirakatba.

A popsivillantós miniszoknya sokkal inkább közönséges, mintsem szép látvány Forrás: Shutterstock

3. Smink

Ha szereted az erős sminket, nyáron akkor is érdemes egy kicsit visszavenni belőle. Már az alapozásnál is jó odafigyelni, lehetőleg minél könnyebb terméket válassz, ami a melegben is jól tart. Az erős alapozásnak nem jó barátja a kánikula, félő, hogy elkezd majd szépen lefolyni az egész az arcodról.

4. Melltartóparák

A kikandikáló melltartópánt még mindig nem szexi. A vállvillantós ruháknál mindenképpen felejtsd el. Azt sem árt megjegyezni, hogy fehér trikó alá nem veszünk fel fekete, vagy leopármintás melltartót, de a fehér sem az igazi. Egy nude melltartónak minden nő szekrényében ott a helye. Senkit nem akarunk megtéríteni, aki úgy gondolja, hogy nyáron értelmetlen melltartót hordani, de azért vannak olyan darabok, aminél feltétlenül szükséges eltakarni a mellbimbókat. Szerezz be pár mellbimbótapaszt, annak jó hasznát fogod venni.

A kikandikáló melltartópánt még mindig nem szexi Forrás: Shutterstock

5. Önismeret

Nyáron is abból születnek a legdurvább divatbakik, amikor valaki abszolút rossz fazont választ. Amikor nem ismeri saját adottságait, így olyan ruhát vesz fel, amelyek pont nem az előnyőket emeli ki. Tudd, hogy mik az adottságaid, és hangsúlyozd az előnyös formákat, legyen szó akár fürdőruháról, famerról, nyári ruháról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.