A transznemű Angela Ponce képviseli Spanyolországot a Miss Universe szépségversenyen: videó

Spanyoloroszág szépségverseny transzneműség Angela Ponce Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol Angela Ponce az első transznemű nő, aki részt vehet a Miss Universe szépségversenyen.

Angela Ponce 22 másik szépséget megelőzve nyerte meg a Miss Spain szépségversenyt, ezzel pedig megszerezte a jogot arra, hogy Spanyolországot képviselje a Miss Universe világversenyen.

A dolog érdekessége, hogy Angela transznemű nő, ez azonban nem akadályozhatja meg abban, hogy részt vegyen a versenyen, a szervezet ugyanis immár hat éve engedélyezi a transzneműek szereplését.

Nagy álmom volt, hogy az országomat képviselhessem az egész világ előtt. Szeretnék a szóvivője lenni az elfogadásnak, a tiszteletnek és a sokszínűségnek, nem csak az LGBTQ+ közösségen belül, hanem az egész világon" – idézi a szépség szavait az Express.

Nádai Anikót és új párját Kovács Dóri hozta összehttp://www.life.hu/sztarok/20180704-nadai-anikot-es-uj-parjat-kovacs-dori-hozta-ossze-baratsag.htmlNádai Anikó újabb részleteket árult el új párjáról: kiderült, hogy a szerelmeseket a műsorvezető legjobb barátnője hozta össze. TV + SztárokOrigoMost először posztolt fotót szerelméről Fenyő Ivánhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-most-eloszor-posztolt-fotot-szerelmerol-fenyo-ivan-hazassag.htmlEddig még soha nem posztolt fotót szerelméről Fenyő Iván. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy végre követőinek is mutasson egy sejtelmes képet párjáról. TV + SztárokOrigoKét férfi is küzd Jennifer Aniston kegyeiérthttp://www.life.hu/sztarok/20180704-ket-ferfi-is-kuzd-jennifer-aniston-kegyeiert-randi.htmlJennifer Aniston újra randizgat, és úgy tűnik, ketten is komolyan érdeklődnek a színésznő iránt. TV + Sztárok--Amputációja után öngyilkos akart lenni az egykori sportoló, Csukrán Mihályhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-amputacioja-utan-ongyilkos-akart-lenni-az-egykori-sportolo-csukran-mihaly.htmlAmputálták a lábát, majd öngyilkosságot kísérelt meg Csukrán Mihály. Az egykori sportoló ma már újra összeszedte magát, tele van tervekkel: kerekesszékkel akar elindulni a következő maratonon. TV + Sztárok--Ünneplők sokasága előtt sírta el magát Benkő Dániel kedvese, Bazsarózsahttp://www.life.hu/sztarok/20180704-unneplok-sokasaga-elott-sirta-el-magat-benko-daniel-kedvese-bazsarozsa.htmlKiállítást szervezett Benkő Dániel festményeiből kedvese, Bazsarózsa, ám a megnyitón a lantművész nem jelent meg. Bazsarózsa könnyekben tört ki, hiszen a tárlatot a művész születésnapja alkalmából nyitották meg. TV + Sztárok--Hivatalos állásfoglalás: kiderült, hogy a Fradiba igazol-e Dzsudzsákhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-hivatalos-allasfoglalas-kiderult-hogy-a-fradiba-igazole-dzsudzsak.htmlKedden jelentette be az al-Vahda labdarúgócsapat, hogy nem hosszabítja meg Dzsudzsák Balázs szerződését. Mindenki azt találgatja, hova igazol most a magyar focista. Az a hír is felröppent, hogy hazajön a Fradiba.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.