fashion week strand történelem bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 72 éves a bikini: 1946-ban dobták piacra a legelső kétrészes fürdőruhát.

Pontosan 72 évvel ezelőtt kezdték el árusítani a világ legelső bikinijét. Az egyik legelső modellt 1946-ban a tökéletes testű Barbara Laage francia színésznő mutatta be Long Island partjainál.

A csíkos, magas derekú kétrészes akár az idei év szettje is lehetne, ugyanis a mai trendek szerint szintén ez a legszexibb és legkelendőbb strandviselet.

Király Viktor megmutatta kedvesét, Anitát bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-kiraly-viktor-megmutatta-kedveset-anitat-bikiniben.htmlKirály Viktor és szerelme, Anita egy kicsit süttették magukat a napon. A lány csodásan fest bikiniben. TV + Sztárok--Vasvári Vivien hatalmas szülinapi bulit csapott kislányának, Arianánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-vasvari-vivien-hatalmas-szulinapi-bulit-csapott-kislanyanak-ariananak.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien kislánya 4 éves lett. A család hatalmas bulival ünnepelte a nagy napot. TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs bombázókkal bulizik a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-dzsudzsak-balazs-bombazokkal-bulizik-a-balatonnal.htmlDzsudzsák Balázs úgy tűnik, imádja a Balatont, most is ott bulizik. Gyönyörű hölgyek társaságában kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Szörnyű balesetben vesztette életét a 30 éves YouTube-sztár, Ryker Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20180706-szornyu-balesetben-vesztette-eletet-a-30-eves-youtubesztar-ryker-gamble.html30 éves korában egy tragikus baleset következtében elhunyt Ryker Gamble YouTube-sztár. TV + Sztárok--Exe zaklatja Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-exe-zaklatja-vamos-erikat-musorvezeto.htmlSzakított 9 évvel fiatalabb párjával, Vámos Erika. A TV2 műsorvezetőjének exe meglehetősen nehezen viselte az elválást... TV + Sztárok--Szepesi Niki, az Én, a szexmániás szerzője boldog párkapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-szepesi-niki-az-en-a-szexmanias-szerzoje-maganeleterol-meselt.htmlAz önéletrajzi ihletésű regény, az Én, a szexmániás szerzője, Szepesi Nikolett úszónő elárulta, hogyan él most, mivel foglalkozik. Beszélt a könyv utóéletéről és párkapcsolatáról is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.