fashion week fotó Barbie baba Instagram láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megszokhattuk, hogy újabb és újabb trendek lepik el a közösségi médiát a pózolás terén. Most pedig itt az új őrület: a Barbie baba lábak. A hírességek már előszeretettel alkalmazzák. 

Kendall Jenner és Kourtney Kardashian is hódol az új Instagram-trendnek: a Mirror cikke szerint ugyanis az új őrület a Barbie baba láb.

Ehhez pedig nincs szükség semmire, csak arra, hogy úgy tartsuk a lábunkat, mint a klasszikus Barbie babák, azaz tegyünk úgy, mintha egy láthatatlan magassarkú cipő lenne a lábunkon. Rendkívül kecsesnek és kicsit magasabbnak is tűnhetünk így a képeken.

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

tip of the day: don't forget to stretch

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

This rock formation is pretty heavy! @revolve #revolvearoundtheworld

Victoria Justice (@victoriajustice) által megosztott bejegyzés,

Fürdőruhában mutatta meg alakját Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/trend/20180706-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat-som-balogh-edina.htmlFürdőruhában mutatta meg bomba testét Som-Balogh Edina. Rajongói elhalmozták lájkokkal. TrendOrigoÍgy nézett ki a világ első bikinijehttp://www.life.hu/trend/20180706-igy-nezett-ki-a-vilag-elso-bikinije-1946.htmlImmár 72 éves a bikini: 1946-ban dobták piacra a legelső kétrészes fürdőruhát. Trend--Az idei nyári trend: mit, hova vegyünk fel?http://www.life.hu/trend/20180625-a-nyari-trend-szerint-mikor-mit-hova-vegyunk-fel-hogy-stilusosak-legyunk.htmlA nyári programdömping alatt sokakban felmerül a kérdés, mit vegyen fel, ha különböző rendezvényeken vesz részt, vagy szimplán csak a vízparton akar jól kinézni. Nagy Kriszta ruhatervező összefoglalja, jelenleg milyen irányvonalak léteznek, melyekből szerinte mindenki a saját korának, egyéniségének, ízlésének megfelelően válasszon ruhadarabokat. TrendOrigo13 bombatestű magyar celeb bikiniben: galériahttp://www.life.hu/trend/20180705-13-bombatestu-magyar-celeb-bikiniben-der-heni-iszak-eszti-palvin-barbi.htmlJúlius 5-én tartják világszerte a bikini világnapját és ebből az apropóból készítettünk egy összeállítást a fürdőruhás bombatestű magyar celebhölgyekről. TrendOrigoFoci vb: Southgate-mellényt akarnak az angolokhttp://www.life.hu/trend/20180705-gareth-southgate-foci-vebes-mellenyeert-megorulnek-az-angolok.htmlAnglia egyre jobban kezd megőrülni, ahogy Gareth Southgate csapata közelebb és közelebb kerül a világbajnoki döntőhöz. Nem elég, hogy a válogatott egy örökké tartónak tűnő átkot tört meg, amikor történelmük során először megnyertek egy tizenegyespárbajt, ráadásul bejutottak a legjobb 8 csapat közé. Sikerük már most komoly hatással van a brit gazdaságra. Trend--A transznemű Angela Ponce képviseli Spanyolországot a Miss Universe szépségversenyen: videóhttp://www.life.hu/trend/20180704-a-transznemu-angela-ponce-kepviseli-spanyolorszagot-a-miss-universe-szepsegversenyen.htmlA spanyol Angela Ponce az első transznemű nő, aki részt vehet a Miss Universe szépségversenyen. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.