Ma lesz a Magyarország Szépe verseny döntője

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Sarka Kata szépségverseny szépségkirálynő döntő Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este tartják az idei Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntőjét, amelyet élőben sugároz a Duna Televízió és a Duna World csatorna.

A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonul végig a kifutón a 16 döntős lány. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatják a versenyzőket, majd ezt követi az úgynevezett kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában lépnek színpadra a finalisták. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány fog kiesni.

A 16 döntös lány fotóját itt nézheted meg.

Az este folyamán a magyar zenei élet képviselői mellett a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál zsűrikedvence, az osztrák Cesár Sampson is színpadra lép. A nyitányban Freddie gospel kórussal mutatja be legújabb dalát, a bikinis körben Berkes Olivér új dala mutatkozik be, míg a kreatív tour-ban az idei Eurovíziós Dalfesztivál osztrák indulója, Cesár Sampson énekli el versenydalát. A művész a dalverseny döntőjében a zsűri pontszámai alapján az első helyen, összesítésben a harmadik helyen végzett.

Magyarország Szépe 2018: a 16 döntős Fotó: Polyák Attila - Origo


A nemzeti öltözékhez illő, jól ismert népdalt öltöztet új köntösbe Nika és a Fool Moon, míg az estélyi ruhás kör eleganciáját Berkes Olivér, Freddie, Király Viktor és Veréb Tamás exkluzív előadása fogja emelni. Az est további részében Király Viktor is színpadra lép egyik szerzeményével, majd Vastag Csaba mutatja be legújabb dalát és a fiatal tehetség, Zävodi tévés dalpremierjére is itt kerül sor.
Az est műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesznek.

A győztes a Miss World Hungary koronáját viseli majd egy évig és ő képviselheti Magyarországot a Miss World világversenyen. Ezen kívül a verseny két udvarhölgyét is díjazzák, valamint idén is van közönségszavazás.

A közönség a www.mediaklikk.hu/magyarorszag-szepe/versenyzok oldalon vagy a MédiaKlikk Plusz applikáción szavazhat kedvencére. Az itt legtöbb szavazatot elérő lány A legszebb mosoly cím birtokosa lesz.

Idén ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny.

13 bombatestű magyar celeb bikiniben: galériahttp://www.life.hu/trend/20180705-13-bombatestu-magyar-celeb-bikiniben-der-heni-iszak-eszti-palvin-barbi.htmlJúlius 5-én tartják világszerte a bikini világnapját és ebből az apropóból készítettünk egy összeállítást a fürdőruhás bombatestű magyar celebhölgyekről. TrendOrigoAz idei nyári trend: mit, hova vegyünk fel?http://www.life.hu/trend/20180625-a-nyari-trend-szerint-mikor-mit-hova-vegyunk-fel-hogy-stilusosak-legyunk.htmlA nyári programdömping alatt sokakban felmerül a kérdés, mit vegyen fel, ha különböző rendezvényeken vesz részt, vagy szimplán csak a vízparton akar jól kinézni. Nagy Kriszta ruhatervező összefoglalja, jelenleg milyen irányvonalak léteznek, melyekből szerinte mindenki a saját korának, egyéniségének, ízlésének megfelelően válasszon ruhadarabokat. TrendOrigoÍgy nézett ki a világ első bikinijehttp://www.life.hu/trend/20180706-igy-nezett-ki-a-vilag-elso-bikinije-1946.htmlImmár 72 éves a bikini: 1946-ban dobták piacra a legelső kétrészes fürdőruhát. Trend--Fürdőruhában mutatta meg alakját Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/trend/20180706-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat-som-balogh-edina.htmlFürdőruhában mutatta meg bomba testét Som-Balogh Edina. Rajongói elhalmozták lájkokkal. TrendOrigoItt az új Instagram trend: a Barbie baba lábhttp://www.life.hu/trend/20180707-itt-az-uj-instagram-trend-a-barbie-baba-lab.htmlMár megszokhattuk, hogy újabb és újabb trendek lepik el a közösségi médiát a pózolás terén. Most pedig itt az új őrület: a Barbie baba lábak. A hírességek már előszeretettel alkalmazzák. Trend--Foci vb: Southgate-mellényt akarnak az angolokhttp://www.life.hu/trend/20180705-gareth-southgate-foci-vebes-mellenyeert-megorulnek-az-angolok.htmlAnglia egyre jobban kezd megőrülni, ahogy Gareth Southgate csapata közelebb és közelebb kerül a világbajnoki döntőhöz. Nem elég, hogy a válogatott egy örökké tartónak tűnő átkot tört meg, amikor történelmük során először megnyertek egy tizenegyespárbajt, ráadásul bejutottak a legjobb 8 csapat közé. Sikerük már most komoly hatással van a brit gazdaságra. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.