Harminckét éve halt meg a szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea

Forrás: tvmusor.hu -
öngyilkos öcs öngyilkosság Molnár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminckét évvel ezelőtt halálos adag szívgyógyszert vett be a magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla. Nem akart meghalni, kísérlete segélykiáltás volt, de életét nem tudták megmenteni. Öccse szerint azonban nem halt meg a királynő.

A sokak által vágyott hírnév tette tönkre Molnár Csilla Andreát, aki mindössze 16 évesen jelentkezett a hosszú évek után először megrendezett magyar szépségversenyre 1985-ben. Ő lett a királynő, de csak a címet kapta meg, a vele járó, illő bánásmódot sosem. Pusztán üzleti érdekek motiválták a verseny szervezését, és Csillában is csak ezt látták. A fiatal lánynak hamar fel kellett nőnie, de nem bírta az ismertséggel járó pletykákat, azt, hogy kihasználják és nem lehet szabad élete.

Harminckét éve távozott Molnár Csilla "Forrás: tvmusor.hu "

Nem akart meghalni, csak segítségért kiáltott akkor, amikor 1986. július 10-én bevett egy nagy adag apjának felírt szívgyógyszert családi házuk emeleti szobájában. A földszintre támolyogva segítséget kért édesanyjától, azt mondta, nem akar meghalni. Sajnos hiába hívták egyből a mentőket, hiába érkezett gyorsan a segítség, Csilla életét már nem tudták megmenteni.

Öccse szerint azonban nem halt meg a szépségkirálynő, azt állította egy évekkel korábban adott interjúban, hogy véletlenül találkozott egy nővel külföldön, akit a nővérének vélt. "Az utcán konfliktusba keveredett, nekem kellett megvédenem őt" – jelentette ki. Attila többek közt azzal próbálta alátámasztani elméletét, hogy annak idején csak néhány pillanatra látta a nővérét a koporsóban, és nem hiszi, hogy őt temették el Kaposváron. Nem volt egyedül Molnár Csilla öccse ezzel az elmélettel, a Tolna megyei Pincehelyen élt dr. Tóth László polgármester, aki szintén hitt abban, hogy a szépségkirálynő él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.