Berki Krisztián barátnőjének, Mazsinak a ruháit stylist válogatta össze

Forrás: instagram.com/berkikrisztian/ -
Mazsi stylist Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és szerelme nemrég nyaralni voltak, és a gondtalan utazás valamint csomagolás érdekében Mazsi egy stylist segítségét kérte: ő válogatta össze a nyári szettjeit. 

Berki Krisztián és barátnője nemrég nyaralni voltak, de Mazsi nem akart sokat bajlódni a nyári ruháinak összeállításával, ezért inkább egy stylist segítségét kérte. Ahogy Instagram-oldalán fogalmazott, időt és pénzt is megspórolt ezzel, hiszen így nem kellett végigjárnia a különböző boltokat.

Mazsi ruháit stylist segítségével választotta ki Forrás: instagram.com/berkikrisztian/

"Szeretem, hogy mindent tud már, hogy mi az ízlésem, milyen mintákat szeretek. És mint minden, ez is ízlések és pofonok. Valakinek tetszik, valakinek nem, megelőzve a kedves kommenteket Én és a szerelmem @berkikrisztian maximálisan elégedettek vagyunk" - írta Mazsi Instagram-oldalán. Persze nem minden kommentelő értette, miért volt szükség egy stylist segíségére. "

ehhez minek kellett stylist.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.