Kulcsár Edina internetről rendelt fürdőruhája nem egészen úgy áll rajta, ahogy kellene: fotó

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
Kulcsár Edina internet fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina az internetről rendelt magának fürdőruhát, de nagyon megbánta: nem egészen úgy áll rajta, ahogy kellene. 

Nem Kulcsár Edina az első, aki pórul járt az internetes ruhavásárlással. Számos olyan posztot láthatunk, hogy a megkapott termék nem pontosan olyan, mint a hirdetett. A kismama is megbánta már, hogy rendelésre adta a fejét, mert nem éppen úgy állt rajta a fürdőruha, ahogy kellett volna. Instagram-oldalán mutatta meg, mekkora a különbség.

Edina már megbánta, hogy rendelt Forrás: Instagram/Kulcsár Edina
Így kellene állnia a fürdőruhának Forrás: Instagram/Kulcsár Edina
Így áll Kulcsár Edinán Forrás: Instagram/Kulcsár Edina
Berki Krisztián barátnőjének, Mazsinak a ruháit stylist válogatta összehttp://www.life.hu/trend/20180720-berki-krisztian-baratnojenek-mazsinak-a-ruhait-stylist-valogatta-ossze.htmlBerki Krisztián és szerelme nemrég nyaralni voltak, és a gondtalan utazás valamint csomagolás érdekében Mazsi egy stylist segítségét kérte: ő válogatta össze a nyári szettjeit. TrendOrigoFonások, copfok, kontyok: ezek a nyár legmenőbb frizurái http://www.life.hu/trend/20180718-a-nyar-legmenobb-frizurai-fonasok-copfok-kontyok.htmlValahogy nyáron nagyobb kísérletező kedve van az embernek, így ha te is régóta szeretnél kipróbálni pár új frizurát, akkor most itt az ideje. Mutatjuk az idei szezon legmenőbb hajviseleteit! TrendOrigoSzandi, énekesnő extrém hajat vágatott fodrászával: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180720-szandi-enekesno-extrem-hajat-vagatott-fodraszaval-foto.htmlNem semmi - Szandi felborotváltatta a haját és kiszőkült.TrendOrigoTetoválások, amiket nagyon elrontottak: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180719-tetovalasok-amiket-nagyon-elrontottak.htmlCikkünkben most megmutatjuk a világ legborzasztóbb tetoválásáit. Ha szeretnél nevetni, nézd meg galériánkat! TrendOrigoKiakadtak a rajongók Náray Tamás kijelentésénhttp://www.life.hu/trend/20180718-kiakadtak-a-rajongok-naray-tamas-kijelentesen-divat-szegenyseg.htmlNagy port kavart Náray Tamás közösségi oldalán tett kijelentése, miszerint aki szegény, az ne is öltözzön divatosan. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghekkelték a Nemzet Szépe szavazásáthttp://www.life.hu/trend/20180718-meghekkeltek-a-nemzet-szepe-szavazasat-le-kellett-allitani.htmlLe kellett állítani, majd újra kellett indítani a Nemzet Szépe internetes közönségszavazását, miután ismeretlenek meghekkelték a nemzetszepe.hu weboldalát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.