Ennyit változott az ideális női testről kialakult kép az évek során: videó

ideális videó test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatosan változik az ideális női testről kialakult kép, egyvalami azonban nem: a nők minden korban arra törekedtek, hogy a tökéleteshez hasonlítsanak.

Az, hogy az emberek milyennek gondolják az ideális női testet drasztikusan átalakult az elmúlt sok-sok évben. A tökéletes test teljesen más volt például a reneszánsz idején, mint most. Ami azonban nem változott az az, hogy a nők mindig is az ideális elérésére törekedtek. Volt idő, amikor a ducibb nők örvendtek népszerűségnek, hiszen egészen a 16. századig soványnak lenni azt jelentette, hogy szegény vagy.

Az, hogy milyen is az ideális női test, folyton változik - Képünk illusztráció Fotó: zenogillphotography.com

Ezzel szemben a viktoriánus korban a lehetetlenül vékony derék volt a kívánatos: a nők pedig hajlandóak voltak ezért kényelmetlen fűzőket viselni, melyek nehézzé tették számukra még a légzést is. A 20-as években pedig szinte eltakarták az alakjukat a nők. Látható, hogy az ideális test képe folyton átalakul, a nők azonban mindig megpróbálják követni a trendeket.

3 nő, akitől érdemes tanulnod! Idézetek a valódi szépségről és a személyiség erejérőlhttp://www.life.hu/trend/20180718-coco-chanel-audrey-hepburn-es-vivienne-westwood-idezetek.htmlCoco Chanel, Audrey Hepburn, Vivienne Westwood - három nagyon is más karaketerű nő. Mégis mindhármuktól sokat tanulhatunk az önelfogadásról, a valódi szépségről, és a személyiség erejéről. TrendOrigoSarah Jessica Parker fekete, csipkés melltartóban sétálgatott New York utcáin: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180720-sarah-jessica-parker-fekete-csipkes-melltartoban-setalgatott-new-york-utcain-foto.htmlSarah Jessica Parker New York utcáin sétálva mutatta meg idomait és fekete csipkés melltartóját: nincs mit takargatnia. TrendOrigoMagyar divattervező ruhájába bújt Christina Aguilerahttp://www.life.hu/trend/20180720-magyar-divattervezo-ruhajaba-bujt-christina-aguilera-kis-juhasz-fabian.htmlKis-Juhász Fábián maga is meglepődött, amikor meglátta, hogy Christina Aguilera az általa tervezett ruhában pózol. A világhírű énekesnőn látható darab a divattervező diplomakollekciójának a része. Trend--Itt a nyár legmenőbb körömtrendje, a jelly nailshttp://www.life.hu/trend/20180720-itt-a-nyar-legmenobb-koromtrendje-a-jelly-nails.htmlMegérkezett a nyár legmenőbb körömtrendje: ez az úgynevezett „jelly nails", azaz a zselékörmök. TrendOrigoKulcsár Edina internetről rendelt fürdőruhája nem egészen úgy áll rajta, ahogy kellene: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180720-kulcsar-edina-internetrol-rendelt-furdoruhaja-nem-egeszen-ugy-all-rajta-ahogy-kellene-foto.htmlKulcsár Edina az internetről rendelt magának fürdőruhát, de nagyon megbánta: nem egészen úgy áll rajta, ahogy kellene. TrendOrigoBerki Krisztián barátnőjének, Mazsinak a ruháit stylist válogatta összehttp://www.life.hu/trend/20180720-berki-krisztian-baratnojenek-mazsinak-a-ruhait-stylist-valogatta-ossze.htmlBerki Krisztián és szerelme nemrég nyaralni voltak, és a gondtalan utazás valamint csomagolás érdekében Mazsi egy stylist segítségét kérte: ő válogatta össze a nyári szettjeit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.