Falatnyi bikinialsóban kapták le Emily Ratajkowskit: fotók

modell szexi bikinialsó bikini tengerpart Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falatnyi bikiniben ejtőzött a tengerparton férjével Emily Ratajkowski. A lesifotósok készítettek is róla pár fotót.

Kisebb bikinialsót nem is választhatott volna Emily Ratajkowski, aki férjével, Sebastiannal épp a tengerparton lazít. A csinos modell egy narancssárga, kétrészes darabba bújt, amely nem sokat rejtegetett a bájaiból.

Férje is alig tudta levenni róla a szemét, még szerencse, hogy nem volt nagy tömeg a parton.

Emily Ratajkowski ennél kisebb bikinialsót nem is találhatott volna Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

És így fest hátulról... Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A férj sem tud betelni ezekkel az idomokkal Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Állítják: a Földet még idén elpusztíthatja a Nibiru bolygóhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-allitjak-a-foldet-meg-iden-elpusztithatja-a-nibiru-bolygo.htmlAzok akik kedvelik a világvégéről szőtt elméleteket, most biztosan másra sem gondolnak, mint a Nibiru bolygóra, mely állítólag még idén tönkreheti a Földet. TV + Sztárok--Hosszú évek után kibékülhet Pártos Csilla és Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-hosszu-evek-utan-kibekulhet-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-per.htmlErre talán már senki nem számított: kibékülhet egymással Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla. TV + Sztárok--Az edzőteremben villantott mellbimbót Jennifer Lopez: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-az-edzoteremben-villantott-mellbimbot-jennifer-lopez.htmlEdzőteremben villantott mellbimbót Jennifer Lopez. TV + Sztárok--Nótár Mary sokat utazik a koncertekre: szendvicseken élhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-notar-mary-sokat-utazik-a-koncertekre-szendvicseken-el.htmlNincs miért panaszkodnia Nótár Marynek, hiszen folyamatosan vannak felkérései. Az állandó utazás azonban rendkívül fárasztó, ráadásul azt is jelenti, hogy nincs sem idejük, sem lehetőségük normális ételeket enni. TV + Sztárok--Berki Krisztián szabálytalanul utaztathatta a lányát? - kiakadtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-berki-krisztian-szabalytalanul-utaztathatta-a-lanyat-kiakadtak-a-kommentelok.htmlNyitott tetejű autójában utazott Berki Krisztián és kedvese, Katona Renáta valamint Hódi Pamelával közös kilánya, Berki Natasa Zselyke. Ám Nati Mazsi ölében ült az első ülésen, miközben szelfit készítettek. A kommentelők kiakadtak. TV + SztárokOrigoRadics Gigi szerelmes fotót osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180723-radics-gigi-szerelmes-fotot-osztott-meg.htmlAmerikában heverte ki szakítását Radics Gigi, majd egyik pályatársával, Talán Attilával hozták hírbe. Most azonban ő maga tett ki egy olyan fotót közösségi oldalára, mely arra enged következetni, hogy szerelmes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.